HjemTa fag fra vgs i Ber...

Ta fag fra vgs i Bergen?

Tekst og bilder: Akademiet

Akademiet styrker skoletilbudet lokalt i Bergen.

Akademiet Privatistskole Bergen
Akademiet er landets største aktør innen privat videregående opplæring. Skolen driver videregående skoler, grunnskoler, privatistkurs og nettstudier over hele landet.

Sommeren 2020 flyttet Akademiet VGS Bergen fra Marken til Jonas Reins gate 4. Kun to minutter unna i Agnes Mowinckels gate, holdt den lokale privatistskolen Kolon til. Høsten 2020 ble Kolon en del av Akademiet og er nå Akademiet Privatistskole Bergen.

– Vi er svært glade for at Kolon nå er en del av Akademiet. Kolon er godt etablert i byen, og vi har en dyktig stab med erfarne rådgivere og lærere ­– privatistene som følger kurs ved skolen er svært fornøyde. Vi arbeider for å ivareta og videreføre det gode tilbudet når Kolon nå har blitt en del av Akademiet, sier Jan Ove Otterlei, daglig leder i Akademiet Norge.

Kolon Privatistskole ble startet i 2016 og tilbyr privatistkurs for de som skal ta fag fra videregående skole som privatister, i klasserom og på nett. Akademiet Privatistskole Bergen vil holde til i tidligere Kolons lokaler i Agnes Mowinckels gate, Akademiet Videregående Skole vil ha beliggenhet i Jonas Reins gate.

Otterlei sier videre at privatistskolen kontinuerlig arbeider for å forberede privatistene best mulig til eksamen. ­– Akademiet Privatistskole Bergen har svært dyktige rådgivere og lærere, og arbeider hele tiden for å utvikle undervisningsmetoder tilpasset privatistenes behov.

Nye privatistkurs på Akademiet Privatistskole Bergen starter i august. Ønsker du mer informasjon om tilbudet kan du kontakte skolen for gratis rådgivning på chat, telefon, mail – eller komme innom skolen i Agnes Mowinckels gate.

Vil du vite mer om Akademiet Privatistskole Bergen?
Kontakt Akademiet på telefon 413 13 404 eller e-post til privatist.bergen@akademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: