HjemTa opp realfag som p...

Ta opp realfag som privatist – Få opptil 25% rabatt

Tekst og bilder: NKI Nettstudier

NKI Nettstudier lanserer nå eksamensfokuserte realfagskurs, for deg som skal søke deg videre til utdanninger med krav om realfag. Kursene åpner 14. august, meld deg på nå for å være klar til høsten. Akkurat nå får du opptil 25% rabatt på de nye realfagene.

Ta realfag som privatist

Har du lyst å søke deg inn på medisin-, tannlege-, veterinær-, ernæringsfysiologi eller ingeniørstudier? Eller har du kanskje bare lyst til å øke din kompetanse innen realfag? Da har du kommet til riktig sted. NKI Nettstudier lanserer nå et spennende tilbud for alle som ønsker å ta steget inn i realfagene. Dette er våre nye realfag:

Fleksible og brukerstyrte nettkurs

NKI Nettstudier har lang erfaring med å tilby fleksible og brukerstyrte kurs av topp kvalitet til studenter i hele landet. Med den nye satsingen på realfag vil NKI Nettstudier gjøre det enklere for alle å ta realfag uansett hvor du måtte bo og hvordan din livssituasjon måtte være. Vi setter brukerstyrt og tidsbevist læring høyt. Hos oss velger du selv når du ønsker å starte studiene, hvor du ønsker å studere fra, tempo og arbeidsmengde.

Nedim Olsson Kasumacic, fagansvarlig for realfag

«Som lærer og fagperson er jeg helt overbevist om at fremtidens læring er brukerstyrt og nettbasert,» forteller Nedim Olsson Kasumacic, fagansvarlig for realfag.

Utviklet av dyktige fagpersoner

Våre kurs er produsert av et team med fagpersoner og læringsdesignere. Vi mener at faglig innhold og brukeropplevelse må utvikles hånd i hånd. Kursene har en rekke ulike typer innhold, blant annet:

  • Opplæringsvideoer
  • Tekst
  • Quizer
  • Innsendingsoppgaver
  • Interaktive aktiviteter
  • Laboratorieforsøk og mye mer

Målet med kursene er at du som student skal, innen rimelig tid, kunne fullføre kurset og få alt som behøves til å mestre privatisteksamen.

Eksamensfokusert læring

Våre kurs er hundre prosent eksamensfokusert. Vi bruker ikke tid på stoff som ikke er relevant til eksamen, men vi henviser gjerne til dybdelesing for de som synes det er spennende å grave dypere enn det eksamen krever.

Eksamensfokusert læring handler om å droppe alt som ikke er relevant til eksamen.

Våre fagpersoner har lang erfaring med eksaminering og sensur innen realfag og vet godt hva som skal til for å oppnå toppresultater. I tillegg har vi spisskompetanse på privatistsopplæring. All denne erfaringen og kompetansen er sydd inn i våre kurs.

Hvem kan ta nettstudiene?

NKI Nettstudier sine realfagskurs passer for alle som trenger realfagskompetanse og ønsker å oppnå det på den mest fleksible måten som er tilgjengelig.

Les mer på NKI Nettstudier sin egen side.

Er du usikker på hvilken pakke eller hvilket fag som passer deg? Ta kontakt med våre studierådgivere for gratis rådgivning. 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: