HjemThord vant gavekort ...

Thord vant gavekort på utdanningsmessen i 2023

Tekst: Ta Utdanning

Thord besøkte utdanningsmessen i Ålesund i januar, og vant et gavekort på 10 000 kroner. – Det ble lettere å ta studievalget etter messebesøket, forteller han.

Trekningen ble gjort fra svarene på spørreundersøkelsen som alle besøkende elever kunne svare på. Den heldige vinneren er elev ved Akademiet VGS i Ålesund, hvor han har gått studiespesialisering. Han forteller at utdanningsmessen var veldig nyttig for ham som avgangselev med et viktig valg foran seg.

Les også: Publikumsundersøkelsen er klar, utdanningsmessen påvirker valget av utdanning

Foto: Privat

– Det var veldig mye interessant der, særlig spennende skoler. Jeg fikk litt bedre innsikt i hva jeg ønsker å gå, forteller Thord. Det var spesielt to utstillere som fanget oppmerksomheten hans.

– Det var gøy og informativt å høre hvordan studentene på Universitetet i Bergen hadde det. Jeg snakket også med folk på DSB sin stand, og synes det var kjekt at de var der. 

Messebesøket gjorde valget lettere

Søknadsfristen for opptak til høyere utdanning gikk ut i april, og etter messebesøket var det lettere for Thord å velge studieretning.

– Før messebesøket var jeg litt usikker på hva jeg skulle søke, men jeg synes at det ble lettere å ta valget etter messa. Den hjalp veldig mye. Jeg søkte på studier i Bergen, på jusstudiet og kognitiv vitenskap. Jeg har også søkt opptak til Brann- og redningsskolen, så får vi se hvor det ender hen.

Hva han skal bruke gavekortet fra Komplett på har han ikke bestemt seg for enda.

– Det er mye forskjellig en kan få på Komplett. Jeg har handla der før og finner nok noe bra, avslutter han. 

Ta Utdanning gratulerer Thord og håper premien kommer godt med. Vi ønsker ham lykke til med veien videre! 

Les også: Besøk Norges største utdanningsmesse i 2023/2024

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: