HjemTør du følge drømmen...

Tør du følge drømmen?

Tekst og bilder: SoFI - School of Fashion Industry

School of Fashion Industry tilbyr en rekke spennende og bransjenære utdanninger innen mote og interiør, fra et halvt til to år i varighet.

Influencer Christina Fraas, kanskje mest kjent under navnet Kirsebærhagen, er en tidligere SoFI-student som har tatt drømmen på alvor og lever av sin kreativitet! Hør henne fortelle om hvorfor studietiden ble så viktig for hennes karriere – og la deg inspirere!

Moteindustri & Motedesign | Toårige utdanninger med 120 studiepoeng
Mens du på Motedesign kan oppfylle drømmen om å skape egne kolleksjoner og få disse vist på en stor profesjonell visning midt i Oslo i slutten av utdanningen, så gir Moteindustri-studiet en bred tilnærming til hele motebransjen. I siste skoleår får du så muligheten til å spesialisere seg i den delen av bransjen du er interessert i – enten det er motejournalistikk, PR & markedsføring, produktutvalg og innkjøp eller styling!

Begge studier har oppstart 20. august, og er støttet av Lånekassen. Etter endt utdanning kan du søke påbygning hos to spennende studieretninger hos University of South Wales, for å få en bachelor innen mote.

Motekonsulent & Motekommunikasjon | Halvårige utdanninger med 30 studiepoeng
Motekonsulent er en tverrfaglig og intensiv innføring i motebransjen, og dekker tema som styling, innkjøp og markedsføring – perfekt for deg som bare er nysgjerrig på bransjen, eller som ønsker å spisse eksisterende kompetanse! Motekommunikasjon fokuserer på markedsføring av mote i dagens aktuelle kanaler og flater – fra influencer-markedsføring til visual merchandising!

Motekonsulent har oppstart 20. august, og Motekommunikasjon har oppstart i januar. Begge er støttet av Lånekassen.

Interiør & Retail design | Årsstudium med 60 studiepoeng
Er du interessert i farger, materialer og trender? Mens Interiør-studiet fokuserer på innredning av både private og offentlige rom, så fokuserer Retail Design på hvordan butikker og salgssteder kan presenteres mest mulig inspirerende og kreativt. Begge studier arbeider tett på bransjen, og har blant annet hatt besøk av IKEA for rekruttering de siste tre årene.

Begge studier har oppstart 4. september, og er støttet av Lånekassen. Etter endt utdanning kan du søke om medlemskap og tittelen Interiørarkitekt MIAF hos Interiørarkitektenes forening.

Vil du høre mer, eller besøke skolen? Book en personlig studiesamtale her, eller les mer på www.sofi.no!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: