HjemUtdanningsmessene 20...

Utdanningsmessene 2019 fikk en knallstart på Lillestrøm

Tradisjon tro startet vi det nye året med utdanningsmessen på Lillestrøm, med mange fornøyde besøkende.

Her er noen tilbakemeldinger fra skoleelever på messen:
Elinor og Caroline fra Skjedsmo VGS

Elinor og Caroline fra Skjedsmo VGS synes det har vært veldig nyttig å besøke utdanningsmessen i dag. De er begge 3. års elever på studiespes med samfunnsfag. Elinor har snakket med utstillere som tilbyr utdanning i utlandet og hun er spesielt interessert i å reise til USA, men har ikke bestemt seg for hva hun ønsker å studere. Caroline har bestemt seg for et år i Forsvaret etter VGS. Deretter kan hun tenke seg folkehøgskole med opphold i utlandet.

Nils Martin fra Frogn VGS

Nils Martin fra Frogn VGS synes messen er lærerik, oversiktlig og variert. Han har funnet ut mer om de ulike studiestedene, som for eksempel botilbud, studieforløp osv. Han ønsker å kombinere studier og toppidrett, og har funnet ut at dette kan la seg gjøre. Han er mest interessert i å studere statsvitenskap, muligens på Universitetet i Tromsø som han har snakket med på messen. Han kunne også tenke seg å snakke med universitetet i Bergen, men de var dessverre ikke representert på messen.

Malin Lyngøy fra Wang Toppidrett har vært på messa nesten hele dagen og har fått mye ut av besøket. Hun har ikke helt bestemt seg for hva hun vil gjøre videre etter VGS men er interessert i Forsvaret. Hun har derfor vært på deres stand og fått nyttig informasjon og svar på sine spørsmål. Malin er fremdeles ganske usikker på hva hun vil videre og vurderer også et utenlandsopphold. Hun har ellers funnet alt hun ønsket av utvalg og info på messen og ikke savnet noe spesielt.

Vi ønsker alle sammen lykke til med videre valg av utdanning og karriere!

Beste stand

Den stolte vinneren av Beste Stand på utdanningsmessen i Lillestrøm ble Høyskolen Kristiania. Carla, som er hovedansvarlig for deres stand, synes det er veldig gøy å få denne utmerkelsen ettersom de har lagt ned mye tid, energi og ressurser i å utarbeide standen.

– Det er veldig gøy for studentambassadørene da det er de som gjør standen levende. Det var nok campingvogna som Høyskolen Kristiania bruker på standen som utmerket seg mest. Denne heter Dubbie og har fått ny design for årets messerunde, sier hun.

Vi gratulerer så mye med seieren, og ønsker lykke til videre på årets messerunde.

vinnerne av beste stand: Høyskolen Kristiania (foto: TaUtdanning)

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: