ABC for utstillere

ABC for utstillere

Her finnes en oppsummering av praktisk informasjon for deg som skal delta som utstiller.

Administrere innhold på standen

Den standansvarlige får egen innlogging til sin adminside i MINT Manager, som brukes for å bygge opp og administrere innholdet på standen. Standen kan ha et bredt spekter av innhold, fra informasjon i form av tekst, bilder/video og webinarer til kommunikasjon med de besøkende via chat, videosamtaler og livestream. Les mer om standløsninger og innhold her

Chat

Én linje per messe er inkludert, og flere kan bestilles. Én person kan også svare på flere chatter samtidig. Chatten vises som en rute ved siden av livestream-video hvis dere har det. Ellers vises den som en chatboble. Chatten er privat for den besøkende, slik at ingen kan se hva noen andre skriver.

Deadlines og materiellfrister

  • Bestilling av stand – DATO
  • Bestilling av kanaler og flere linjer – DATO
  • Bestilling av webinar – DATO
  • Materiellfrist webinar – DATO
  • Innsending av navn og e-postadresse for chat- og zoombrukere – DATO
  • Alt må være klart og lagt inn på utstillersiden – DATO (for kvalitetssikring)
  • Messene åpner for forhåndsvisning – DATO

Film og nedlastbart materiale på standen

Alle utstillere kan legge inn en YouTube-film på 1 minutt på standen og i evt. ekstra kanaler via adminsiden i MINT Manager. Nedlastbart innhold (f.eks. brosjyrer) lenkes til Google Drive, Dropbox eller en del av deres egen nettside, avhengig av hva slags skyløsning dere foretrekker. Hvis man ikke ønsker å bruke en skyløsning er det også mulig å laste opp dokumenter via MINT Manager.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss!
E-post: info@tautdanning.no
Telefon: 73809765

Livestream

Livestream er valgfritt, og kan benyttes på standen og i evt. ekstra kanaler. Dette er en fin mulighet til å vise fram ulike sider av dere som utstiller. Her kan dere svare på spørsmål som kommer inn via chat, intervjue studenter, vise fram campus mm. Livestream er godt egnet til aktiviteter som vekker interesse som f.eks. quiz, intervjuer, miniforelesninger osv.

Plattformen er YouTube, og dere trenger en YouTube-konto per livestream. Livevideoen er synlig for alle som klikker seg inn på den respektive standen eller kanalen. Lenkene til livesendingene administreres via adminsiden deres i MINT Manager.

Tekniske forutsetninger og spesifikasjoner

Vi anbefaler å bruke stabil nettverksforbindelse og desktop/nettbrett for best mulig opplevelse. Dere trenger tilgang til enheter med mikrofon og kamera, og mulighet til å installere Zoom-appen. Brannmuren deres må slippe gjennom trafikken, og vi kommer naturligvis til å bruke kryptering for ekstra sikkerhet. Hvis dere ønsker å teste i forkant, kan dere installere Zoom og foreta et testanrop til oss eller en kollega. En god og stabil nettforbindelse er viktig. 

Messene er kun tilgjengelig for besøkende som er innlogget mens arrangementene pågår. Dette for å unngå overbelastning. Etter messene er innholdet tilgjengelig for alle.

Spesifikasjoner for tekst, film og foto finnes i pdf-en «Gjennomgang av messeportalen» (link)

Tid og sted for digitale messer

De digitale utdanningsmessene gjennomføres i de samme ukene som var satt for de ordinære messene i 2021, etter følgende inndeling:

Østlandet 1 (Viken) Uke 2
 
Sør-Norge (Agder + Vestfold og Telemark) Uke 3
 
Vest-Norge (Vestland + Rogaland) Uke 4
 
Midt-Norge (Trøndelag + Møre og Romsdal + Innlandet) Uke 5
 
Nord-Norge (Troms og Finnmark + Nordland) Uke 6
 
Østlandet 2 (Oslo) Uke 7
 
Nærmere info om datoer og tidspunkt kommer. 

Videosamtaler

Messeportalen blir integrert med Zoom, som brukes for video- og lydsamtaler – enten én til én eller gruppesamtaler. Dere får en Zoom-konto fra oss for hver linje dere bestiller. Én linje per messe er inkludert, og flere kan bestilles.

Videosamtale fungerer som et vanlig Zoom-møte, men de besøkende må trykke på «Snakk med meg» for at videoen skal være synlig. Videre kan dere slippe dem inn i møtet, og kan velge hvor mange dere vil slippe inn fra «lobbyen» samtidig. Lobbyen kan også brukes som venteliste. For hver linje kan dere også legge inn kort info, som f.eks. «Snakk om sykepleierstudier» eller «Snakk om livet som student hos oss!».

Webinarprogram

Foredragsprogrammet er en viktig del av utdanningsmessene, og er populært blant både utstillere og besøkende. Foredragene blir nå til webinarer, som spilles inn på forhånd og gjøres tilgjengelig for de besøkende. Les mer her

Support under messen

(legg til tekst om muligheten for teknisk support under messen)
Det vil bli teknisk support for utstillere under messen, samt en hjelpefunksjon for de besøkende. 

Info om messene i