Ålesund

Ålesund 1. – 2. februar 2021

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Ålesund og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Møre og Romsdal! Messen arrangeres i Fagerlihallen, like utenfor Ålesund sentrum.

Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall: 
Fagerlihallen
Gangstøvikveien
6009 Ålesund

Riggedag: 
Søndag 31. januar: 1400 – 1800

Åpningstider: 
Mandag 1. februar: 1000 – 1400
Tirsdag 2. februar: 0900 – 1300

Program for messen:
Utstillerliste 2020 (pdf)
Hallkart Ålesund 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf) (flere foredrag blir lagt til frem mot messen)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Bestilling av standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Hotell

ÅLESUND
Scandic Parken
Storgata 16
6002 Ålesund

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom: 
Informasjon kommer

Scandic Parken ligger sentralt i Ålesund, nært busser, offentlig transport og restauranter. De fleste rommene har fantastisk utsikt over Ålesund eller de nærliggende øyene. Hotellet har badstue og treningsrom.
Mer informasjon om Scandic Parken

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet 2020

Praktisk info:

Info om messene i: