Bergen

Bergen 27. – 28. januar 2021

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Bergen og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Hordaland! Messen arrangeres i Grieghallen som ligger midt i Bergen sentrum.


Besøkende

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Riggedag
Onsdag 27. januar: 07.00 – 10.00

Åpningstider
Onsdag 27. januar: 10.00 – 15.00
Torsdag 28. januar: 09.00 – 14.00

Program for messen: (dette publiseres ca 2-3 uker før messestart)
Utstillerliste 2020 (pdf)

Messekart 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf) (flere foredrag blir lagt til frem mot messen)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Bestilling av standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:

Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Hotell

BERGEN
Scandic Ørnen

Lars Hillesgate 18
5008 Bergen

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nær Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet liggende i byens kulturakse med kort avstand til Grieghallen. Hotellet har byens eneste skybar i 13. etasje, samt treningssenter med mulighet for å bestille personlig trener.
Mer informasjon om Scandic Ørnen

Scandic Byparken
Christiesgate 5-7
5808 Bergen

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Hotell Scandic Byparken ligger sentralt i hjertet av Bergen, nær buss- og jernbanestasjonen og severdigheter. Hotellet er noen få minutter unna Grieghallen hvor utdanningsmessen arrangeres.
Mer informasjon om Scandic Byparken

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet 2020

Praktisk info:

Info om messene i: