Sør-Norge

Halden: januar 2023 (dato kommer)

Som utstiller på utdanningsmessen i Halden vil du komme i kontakt med et stort antall elever og ungdommer fra Viken fylke. Felles for alle er at de ønsker mer informasjon om utdanning og karrieremuligheter. Messen arrangeres i samarbeid med Høgskolen i Østfold. 

Besøk

Arrangementet er gratis og alle som ønsker mer informasjon om utdanning- og karrieremuligheter har anledning til å melde seg på. Vi inviterer alle skoler i Viken fylke og elevene bli spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Andre besøksgrupper som inviteres inkluderer elever fra folkehøgskoler, studenter, vernepliktige, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning- og karrieremuligheter. 

Utstillere

Utstillere som deltar på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter. 

Praktisk informasjon:

Messehall/adresse: Høgskolen i Østfold,  B R A Veien 4, 1757 Halden.
Riggedag for utstillere: kommer snart
Åpningstid for publikum: kommer snart

Standutstyr og tjenester

Ved bestilling av stand er det kun messevegger og gulvplassen som inngår i leien. Utstyr som møbler, tepper, strøm og belysning må bestilles i tillegg. Dette gjøres via et elektronisk bestillingsskjema som blir tilgjengelig for utstillere høsten 2022. Les mer

Har dere spørsmål eller ønsker mer informasjon?
Ta kontakt med oss på e-post  info@tautdanning.no eller telefon 73 80 97 50.

Velg landsdel: