Hybride løsninger

Hybride løsninger

På de fysiske messene har du denne gangen muligheten til å benytte hybride løsninger som gjør at du enkelt kan øke kapasiteten på deres stand, eller delta på messene uten å være til stede selv.

Hybrid stand

Deltagelse med hybrid stand betyr at du ikke trenger å være til stede på messen selv med vanlig fysisk stand. Standen består av teknisk utstyr som gjør at du kan møte elevene og snakke med dem via digitale videomøter. Elevene kan også registrere sin kontaktinformasjon som du kan få tilgang til. Standen vil være bemannet av servicepersonell på messen som sørger for at det tekniske fungerer og at relevante elever kommer i kontakt med dere.

En hybrid stand består av følgende utstyr: ett ståbord, en stor skjerm (32″), en laptop, høyttalere, webkamera, mikrofon, hodetelefoner, samt funksjon videomøte. Utstyret vil bli plassert på en stand med 2 meter front mot gaten. Nødvendig skilting og bemanning er også inkludert. Hybrid stand kan bestilles ved påmelding til utdanningsmessene. Pris: fra 9900,- (eks mva.)

Hybrid stand er en unik mulighet til å delta på den fysiske messen uten å være til stede selv. Dette fører også til besparelser av tid, ressurser og ikke minst miljøet! 

Hybrid stasjon

Du kan også bestille en eller flere hybride stasjoner til din egen stand på de fysiske messene. Disse stasjonene kan brukes til å øke kapasiteten på standen deres i form av ansatte som kan svare på spørsmål hjemmefra via videosamtaler på skjermen. Dette er en unik mulighet til å bruke flere representanter fra deres organisasjon til å medvirke på messen, uten at de behøver å reise dit selv.

En hybrid stasjon består av samme utstyr som en hybrid stand, med unntak av stand areal, skilting og bemanning. Hybrid stasjon kan bestilles i bestillingsskjemaet for utstyr og tjenester som blir tilgengelig for utstillere etter påmelding. Pris: 4900,- per stasjon.

Det vil være mulig å bestille flere og større skjermer på opptil 50 – 65 tommer til hybrid stasjon/ stand mot ekstra kostnad.

Har du spørsmål?
Kontakt oss på info@tautdanning.no / 4775 8800