Info digital stand

Deltagelse med digital stand

Med digital stand har du mange muligheter til å kommunisere med målgruppen. Du bygger opp og bemanner standen din via en digital utstillerportal som du får tilgang til etter påmelding. Her kan du blant annet legge inn filmer og informasjonsmateriell, snakke med de besøkende via chat og videosamtaler og skaffe kontaktinfo til besøkende som ønsker mer informasjon.

Hva er inkludert i en digital stand?

Når du melder deg på som utstiller, får du en standard stand som inkluderer følgende:

  • 1 presentasjonsfilm på 20 sekunder. Denne inkluderes i en filmkarusell som gir de besøkende oversikt over alle utstillerne 
  • 1 linje for chat 
  • 1 linje for videosamtale   
  • Grunnleggende informasjon
  • Bilde og logo
  • Mulighet til å legge inn vanlige spørsmål og svar. 
  • Linker til nedlastbart materiell (for eks. pdf-brosjyrer eller kataloger). 
  • Mulighet til å registrere interessenter sin kontaktinformasjon på standen. 
  • Alt innholdet i den digitale messen bortsett fra det som sendes live, vil være tilgjengelig i ett år. 

Presentasjonsfilm
Presentasjonsfilmen er en viktig del av den digitale deltagelsen. Filmen vil bli inkludert i en filmkarusell som gir publikum en god oversikt over alle utstillerne som deltar digitalt. Presentasjonsfilmen vil i tillegg være godt synlig på den digitale standen din. Vi anbefaler derfor å lage en fengende presentasjonsfilm som vekker interesse hos målgruppen. Standard lengde på filmen er 20 sekunder, og det er mulig å bestille ekstra lengde hvis ønskelig.

Miniwebinar
På standen din kan du i tillegg legge inn et miniwebinar på inntil 3 minutter. Dette er noe vi anbefaler for å gi de besøkende mer utfyllende informasjon om tilbudet deres. Miniwebinaret må spilles inn på forhånd, slik at alle besøkende kan se det uavhengig av når de besøker messen.

Chat og videosamtale
Den digitale standen gir deg mulighet for å kommunisere med publikum via chat og videosamtale. Én linje for chat og én linje for videosamtale er inkludert i en standard stand, og det er mulig å bestille flere linjer dersom du har behov for dette.

Livestream
Det er også mulig å sende livestream på utvalgte tidspunkt i løpet av åpningstiden. Da anbefaler vi å informere om dette på standen deres, slik at publikum vet når de kan følge dere. Livestream gir dere en god mulighet til å vise dere frem litt ekstra, for eksempel via intervjuer, svare live på spørsmål fra chatten, vise fram fra campus/arbeidsplass eller quiz og konkurranser.

Enkelt å delta med samme digitale stand som sist

Hvis dere deltok som utstillere på de digitale utdanningsmessene i 2021, vil innholdet i den digitale standen deres bli overført til messene i 2022. Dere kan naturligvis redigere standen og gjøre nødvendige endringer før messeportalen åpner for besøkende.

Ønsker du ekstra innhold på standen?

Det vil bli mulig å bestille ekstra innhold til standen. Dette kan gjøres via et eget skjema som du mottar etter påmelding. Mer informasjon kommer.  

Ta gjerne kontakt med oss på info@tautdanning.no eller 73809750 hvis du har spørsmål eller ønsker mer info. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer for din organisasjon 😊 

Velg landsdel: