Info fysisk stand

Deltagelse med fysisk stand

Med en fysisk stand møter du publikum ansikt til ansikt, og får direkte kontakt med målgruppen. Du blir godt synlig og kan komme i kontakt med tilfeldig forbipasserende og gi disse inspirasjon og ny informasjon som kan være relevant for deres valg. Her kan du også få den gode samtalen med interesserte elever, svare på spørsmål og tilby nyttig informasjon om deres studie- eller karrieretilbud. 

Ved deltagelse med fysisk stand er det også obligatorisk å delta digitalt i den samme landsdelen. Det vil si at dere blir synlige for elevene som besøker begge typer arrangement. Det vil også være mulig å registrere kontaktinformasjonen til interessenter i både fysisk og digital stand.

Standutstyr og tjenester

Ved bestilling av fysisk stand er kun areal og standvegger inkludert i standleien. Utstyr til standen må bestilles i tillegg. Alle påmeldte utstillere vil få tilgang til et elektronisk bestillingssystem for standutstyr i løpet av høsten 2021. Her kan du bestille utstyr og tjenester som strøm, belysning, tepper, frontskilt, møbler, arbeidshjelp mm. Bestillingsskjemaet vil bli tilgjengelig her.

Utstyrspakker
Vi tilbyr praktiske utstyrspakker til standstørrelsene 9m2, 12m2, 15m2 og 18m2. Disse pakkene inneholder følgende utstyr: frontskilt, strømforbruk, stikkontakt, spotlights, tepper, ståbord, barstoler, brosjyrestativ og papirkurv. Antall møbler i hver utstyrspakke varierer ut ifra standstørrelsen. Utstyrspakkene kan bestilles via det elektroniske bestillingssystemet.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker tips og råd til utforming og innredning av standen din: info@tautdanning.no

Transport

Vi sørger for raskt og effektiv transport, lagring og levering av eget utstyr til deres stand på hver messe. Bestilling av transport kan gjøres via bestillingsskjema for standutstyr og tjenester som blir tilgjengelig for påmeldte utstillere i løpet av høsten 2021.

Vi har over 20 års erfaring med alle typer transportoppdrag med messespedisjon som spesialfelt.

Spørsmål og prisforespørsler kan sendes til transport@messeselskapet.no.

Hotell

Vi forhandler frem gode prisavtaler for utstillere ved ett eller flere hotell i hver messeby. Vi velger hoteller med god beliggenhet i forhold til messehallen og offentlig transport.

Informasjon om hotellene og booking for messeperioden i 2022 finner du her. 

Velg landsdel: