Lillestrøm

Lillestrøm 14. – 15. januar 2021

Delta på utdanningsmessen Jobb & Utdanning i Lillestrøm og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østlandsområdet! Messen arrangeres på Norges Varemesse som er et stort messesenter like ved Lillestrøm stasjon.

Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere og tilbys busstransport til og fra messehallen. Andre som besøker arrangementet er elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter. Jobb & Utdanning er den største utdanningsmessen i Norge.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Norges Varemesse
Messeveien 8
2004 Lillestrøm

Riggedag:
Onsdag 13. januar: 1200 – 1900

Åpningstider:
Torsdag 14. januar: 0900 – 1800
Fredag 15. januar: 0900 – 1400

Program for messen: (dette blir publisert ca 2-3 uker før messestart)
Hallkart 2020 (pdf)

Foredragsprogram 2020 (pdf)
Utstillerliste 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf) (flere foredrag blir lagt til frem mot messen)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Ekstra standutstyr – Unikt tilbud i Lillestrøm!

Utstillere som deltar på Jobb & Utdanning messen i Lillestrøm kan bestille ekstra standutstyr fra Norges Varemesser sin produktkatalog.

Vennligst ta kontakt på utleie@messeselskapet.no for informasjon om produktutvalg og bestilling.

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 58 800

Hotell

Thon Hotel Arena
Nesgata 1
2004 Lillestrøm

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Thon Hotel Arena ligger vegg-i-vegg med Norges Varemesse i Lillestrøm og i gangavstand fra togstasjonen. Hotellet er Norges eneste kongress- og messehotell med sin helt spesielle tilknytning til Norges Varemesse, hvor utdanningsmessen blir arrangert. Flytoget tar bare 12 minutter til Gardermoen og Oslo sentrum.
Mer informasjon om Thon Hotel Arena

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet 2020

Praktisk info:

Info om messene i: