Oslo

Oslo 17. – 18. februar 2021

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Oslo og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østlandsområdet! Messen er en av de største av sitt slag i Norge og arrangeres i Oslo Spektrum.


Besøkende

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Oslo Spektrum
Sonia Henies plass 2
0185 Oslo

Riggedag
Tirsdag 16. februar: 14:00 – 18:00

Åpningstider
Onsdag 17. februar: 10:00 – 18:00
Torsdag 18. februar: 10:00 – 15:00

Program for messen: (dette publiseres ca 2-3 uker før messestart)
Utstillerliste 2020 (pdf)

Hallkart 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentsjon 2020 (pdf) (flere foredrag blir lagt til frem mot messen)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Hotell

Thon Hotel Terminus
Stenersgata 10
0184 Oslo

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Nyoppussede Thon Hotel Terminus ligger midt i bykjernen i Oslo, rett ved Oslo City, Oslo Spektrum og Oslo Sentralstasjon. Det er kort vei til offentlig transport og det beste Oslo har å by på av underholdning, mat, drikke og shopping. Kveldsmat serveres hver kveld og er inkludert i prisen.
Mer informasjon om Thon Hotel Terminus

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet

Praktisk info:

Info om messene i: