Østlandet 1

Sandefjord: januar 2023 (dato kommer)

Som utstiller på utdanningsmessen i Sandefjord vil du komme i kontakt med et stort antall elever og ungdommer fra Vestfold og Telemark fylke. Felles for alle er at de ønsker mer informasjon om utdanning og karrieremuligheter. 

Besøk

Arrangementet er gratis og alle som ønsker mer informasjon om utdanning- og karrieremuligheter har anledning til å melde seg på. Vi inviterer alle skoler fra Vestfold og Telemark og elevene bli spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Andre besøksgrupper som inviteres spesielt inkluderer elever fra folkehøgskoler, studenter, vernepliktige, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning- og karrieremuligheter. 

Utstillere

Utstillere som deltar på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Praktisk informasjon:

Messehall/adresse: kommer snart
Riggedag for utstillere: kommer snart
Åpningstid for publikum: kommer snart

Standutstyr og tjenester

Ved bestilling av stand er det kun messevegger og gulvplassen som inngår i leien. Utstyr som møbler, tepper, strøm og belysning må bestilles i tillegg. Dette gjøres via et elektronisk bestillingsskjema som blir tilgjengelig for utstillere høsten 2022. Les mer

Har dere spørsmål eller ønsker mer informasjon?
Ta kontakt med oss på e-post  info@tautdanning.no eller telefon 73 80 97 50.

Velg landsdel: