Stavanger

Stavanger 18. – 19. januar 2023

Som utstiller på utdanningsmessen i Stavanger vil du møte utdannings- og arbeidssøkende ungdommer fra hele Rogaland. Her kan du snakke direkte med målgruppen før de skal velge utdanning.

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere og tilbudt busstransport til messehallen. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og karriere.

Praktisk informasjon

 
Messehall
Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate 13
4021 Stavanger
 
Riggedag for utstillere: Tirsdag 17. januar: 14.00 – 18.00
 
Åpningstider for publikum: Onsdag 18. januar: 09.00 – 15.00 Torsdag 19. januar: 09.00 – 14.00
 
Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Standutstyr og tjenester

På utdanningsmessen er kun areal og standvegger inkludert i standleien. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper må bestilles i tillegg. Enkle utstyrspakker kan bestilles ved påmelding til messen. Alle utstillere får i tillegg innlogging til et elektronisk bestillingssystem for alt av utstyr og tjenester i løpet av høsten 2022. Her kan også transporttjenester bestilles. Les mer om standutstyr og tjenester her.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på info@tautdanning.no / 4775 8800