Trondheim

Trondheim 4. – 5. februar 2021

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Trondheim og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Trøndelag. Messen arrangeres i Trondheim Spektrum som er et stort messesenter like ved Trondheim sentrum.


Besøkende

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Riggedag
Onsdag 3. februar: 1400 – 1800

Åpningstider
Torsdag 4. februar: 0900 – 1500
Fredag 5. februar: 0900 – 1400

Program for messen:
Utstillerliste 2020 (pdf)
Messekart 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf) (flere foredrag blir lagt til frem mot messen)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Bestilling av standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Hotell

TRONDHEIM
Comfort Hotel Park
Prinsens gate 4A
7012 Trondheim

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell nært sentrum og Trondheim Spektrum. Her bor du i gangavstand til Trondheim Spektrum, Nidarosdomen, restauranter og byens kulturtilbud.
Mer informasjon om Comfort Hotel Park

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet

Praktisk info:

Info om messene i: