Utstillerinfo

Digital stand

Digital stand / digital messe

Alle utstillere på utdanningsmessene får muligheten til å opprette en digital stand, da dette er inkludert ved påmelding. Standen blir synlig i den digitale messeportalen som alle besøkende får tilgang til.

Det arrangeres en egen digital utdanningsmesse i denne portalen 1. november (2023) og 20. mars (2024). Til denne messen inviteres først og fremst elever som ikke kan besøke en fysisk messe pga. reiseavstand eller andre årsaker. Alle andre oppfordres også til å besøke den digitale messen i tillegg til fysisk messe for å få tilgang til enda mer informasjon. Messeportalen kan også brukes som et planleggingsverktøy både for messebesøket og utdanningsvalget. Les mer om den digitale messen her.

Standard eller Komplett stand
Ved påmelding får utstillere en standard digital stand som inkluderer logo, banner, infotekst, presentasjonsfilm, miniwebinar mm. Livefunksjoner som chat og live videomøter er ikke inkludert som betyr at du ikke kan kommunisere med besøkende på messedagene. Det er mulig å oppgradere til Komplett digital stand for å få tilgang til disse funksjonene. Ta kontakt for mer info og bestilling. 

Utstillerportalen
Alle utstillere vil få tilgang til utstillerportalen etter påmelding, hvor du kan logge inn for å opprette/redigere og administrere den digitale standen. På Startsiden i utstillerportalen vil du finne nyttig info og instrukser for å klargjøre standen. 

Se opptak av infomøte for utstillere her
(gjennomgang av digitalmessen, utstillerportalen og livefunksjonene)

Har du spørsmål eller mangler innlogging til utstillerportalen?
Ta kontakt på info@tautdanning.no / 4775 8800

 

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
info@messeselskapet.no