Praktisk info

Standutstyr og tjenester

På utdanningsmessene er kun areal og standvegger inkludert i standleien. Standutstyr som strøm, belysning, møbler, skilt og tepper må bestilles i tillegg. Praktiske utstyrspakker kan bestilles ved påmelding til messene. Alle utstillere får i tillegg innlogging til et elektronisk bestillingssystem for alt av utstyr og tjenester i løpet av høsten 2022.

Utstyrspakker

Vi tilbyr praktiske utstyrspakker til standstørrelsene 9m2, 12m2, 15m2 og 18m2. Utstyrspakkene kan bestilles i påmeldingsskjemaet til messene, eller i det komplette bestillingsskjemaet for utstyr og tjenester som blir tilgjengelig for utstillere etter påmelding.

Priser og innhold:

Utstyrspakke til 9m2 stand: 7636,-
Innhold: skilt (henges i front av standen), 3 spotlights, 1 dobbel stikkontakt, strømforbruk (1kw), tepper, 1 ståbord, 2 barkrakker, 1 brosjyrestativ, 1 papirkurv og festanordninger.

Utstyrspakke til 12m2 stand: 8326,-
Innhold: skilt (henges i front av standen), 3 spotlights, 1 dobbel stikkontakt, strømforbruk (1kw), tepper, 1 ståbord, 2 barkrakker, 1 brosjyrestativ, 1 papirkurv og festanordninger.

Utstyrspakke til 15m2 stand:11 082,-
Innhold: skilt (henges i front av standen), 6 spotlights, 2 dobbel stikkontakt, strømforbruk (3kw), tepper, 1 ståbord, 3 barkrakker, 1 brosjyrestativ, 1 papirkurv og festanordninger.

Utstyrspakke til 18m2: ca. 13 792,-
Innhold: skilt (henges i front av standen), 6 spotlights, 2 dobbel stikkontakt, strømforbruk (3kw), tepper, 2 ståbord, 4 barkrakker, 2 brosjyrestativ, 2 papirkurv og festanordninger.

Med forbehold om endringer. Alle priser er eks. mva. 

Hybride stasjoner

Det er også mulig å bestille en eller flere hybride stasjoner til egen stand på messene. Det vil si at dere får en stasjon med teknisk utstyr som gjør det mulig for deres ansatte å gjennomføre videomøter med elevene på messen hjemmefra. Dette er en unik mulighet til å bruke flere representanter fra deres organisasjon til å medvirke på messen, uten at de behøver å reise dit selv.  Les mer

Transport

Ved deltagelse på flere av utdanningsmessene kan behovet for transport av eget standutstyr og materiell melde seg. Vår leverandør av transporttjenester sørger for rask og effektiv transport, lagring og levering av utstyr til deres stand på hver messe. Transport kan bestilles via det elektroniske bestillingssystemet for standutstyr og tjenester.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på info@tautdanning.no / 4775 8800

Velg landsdel: