Vant gavekort på utdanningsmessen

Anniken deltok på den digitale utdanningsmessen i februar, og vant et gavekort på 10000 kr. Dette hadde hun å si om årets utdanningsmesse:


Foto: Privat

Anniken er avgangselev ved Melhus videregående skole, hvor hun har gått studiespesialisering med realfag. I år var hennes første gang på utdanningsmessen.

Hvordan syntes du den digitale messen var i år?
– Jeg synes det var veldig bra at dere fikk til et opplegg der alle kunne være med. Jeg fikk selv et innblikk i ulike skoler og utdanningsprogram. Det var et selvstendig opplegg – altså litt opp til deg selv hva du velger å bli med på. Men en veldig fin arena til å bli kjent med skoler og studier om man legger litt innsats i det selv.

Fant du den informasjonen du trengte på messen?
– Ja, jeg fant litt generell informasjon om skolene og hva de hadde å tilby. Jeg var veldig usikker på hva jeg ville gå, så jeg brukte dagen for å få mer oversikt over «hva og hvor».

Hva drømmer du om å gjøre videre?
– Nå venter jeg på sesjon for å komme inn i Forsvaret, så jeg er litt avhengig av å vite om det blir noe av først. Men jeg har også tenkt på om jeg har lyst til å gå sykepleier, ambulansearbeider, eller noe i den gata.

Anniken forteller videre at hun synes det har vært vanskelig å finne ut hva hun skal gjøre videre, og at hun derfor har vært åpen for mye forskjellig. Innen fristen 1. juni skal hun også vurdere å endre rekkefølgen i studiene hun har søkt på.

Hva skal du bruke pengene på?
– Jeg er litt usikker, men vurderer en ny skole-pc.

Ta Utdanning gratulerer Anniken og håper premien kommer godt med. Vi ønsker henne lykke til med veien videre!