HjemVant gavekort på utd...

Vant gavekort på utdanningsmessen

Anniken deltok på den digitale utdanningsmessen i februar, og vant et gavekort på 10000 kr. Dette hadde hun å si om årets utdanningsmesse:


Foto: Privat

Anniken er avgangselev ved Melhus videregående skole, hvor hun har gått studiespesialisering med realfag. I år var hennes første gang på utdanningsmessen.

Hvordan syntes du den digitale messen var i år?
– Jeg synes det var veldig bra at dere fikk til et opplegg der alle kunne være med. Jeg fikk selv et innblikk i ulike skoler og utdanningsprogram. Det var et selvstendig opplegg – altså litt opp til deg selv hva du velger å bli med på. Men en veldig fin arena til å bli kjent med skoler og studier om man legger litt innsats i det selv.

Fant du den informasjonen du trengte på messen?
– Ja, jeg fant litt generell informasjon om skolene og hva de hadde å tilby. Jeg var veldig usikker på hva jeg ville gå, så jeg brukte dagen for å få mer oversikt over «hva og hvor».

Hva drømmer du om å gjøre videre?
– Nå venter jeg på sesjon for å komme inn i Forsvaret, så jeg er litt avhengig av å vite om det blir noe av først. Men jeg har også tenkt på om jeg har lyst til å gå sykepleier, ambulansearbeider, eller noe i den gata.

Anniken forteller videre at hun synes det har vært vanskelig å finne ut hva hun skal gjøre videre, og at hun derfor har vært åpen for mye forskjellig. Innen fristen 1. juni skal hun også vurdere å endre rekkefølgen i studiene hun har søkt på.

Hva skal du bruke pengene på?
– Jeg er litt usikker, men vurderer en ny skole-pc.

Ta Utdanning gratulerer Anniken og håper premien kommer godt med. Vi ønsker henne lykke til med veien videre!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: