Hjem- Vi er fornøyde med...

– Vi er fornøyde med å ha fått spredt budskapet til så mange

Brannvesenet ønsker flere jenter til yrket og ble en populær utstiller. De fikk snakket med mange nysgjerrige elever i Gimlehallen.

Utdanningsmessen i Kristiansand var godt besøkt begge dager, og hadde mange spennende utstillere. De ulike foredragene var også populært blant publikum, spesielt Forsvaret som hadde fullt hus på sitt foredrag.

Beste Stand

Denne gangen var det en ny utstiller, Kristiansandsregionen Brann og Redning IKS, som vant prisen for beste stand.

De hadde blant annet med seg en godt synlig brannbil, som tiltrakk seg mange interesserte elever. De ønsker blant annet å rekruttere flere jenter, og opplevde stor interesse fra denne målgruppa.

Brannvesenet forteller at de har hatt mange interesserte innom sin stand – både de som tenker på å jobbe i brannvesenet og de som bare er nysgjerrige.

– Vi er fornøyde med å ha fått spredt budskapet til så mange, forteller de.

Vi gratulerer med seieren og ønsker velkommen tilbake neste år!

Dette synes noen av elevene om årets messe:

Vetle, Sander og Magnus – VG2-elever fra Idrettslinja på KVS-Lyngdal.

De har vært en runde på messa og snakket med utstillere, blant annet Forsvaret som alle tre synes virker spennende. De har også besøkt brannvesenet sin stand som virker interessant.

i tillegg har de lagt merke til at Den norske kirke deltar på messen, men ingen av dem har planer om å jobbe innen kirken. De savner imidlertid Politihøgskolen, og synes det er rart at de ikke er med på messen.

På spørsmål om hva som er planen etter videregående, forteller Magnus at han vil i Forsvaret, mens Sander har lyst til å ta pilotutdanning ved Pilot Flight Academy i Sandefjord.

Vi ønsker alle tre lykke til med videre utdanning!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: