HjemVi har ennå ledige p...

Vi har ennå ledige plasser til høsten! Følg drømmen og søk en kort og praktisk utdanning innen det kreative feltet

Tekst og bilder: SoFI School of Fashion Industry

Usikker på hva du skal gjøre til høsten? Vi har utdanningene som passer for deg som ønsker å gjøre verden til et litt mer bærekraftig og fargerikt sted. SoFI – School of Fashion Industry er en kreativ fagskole som utdanner mennesker som ønsker å bidra til en positiv utvikling innenfor to store industrier som er viktige for verden, nemlig mote og interiør

RETAILDESIGN | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Retail Design omfatter en stor del av interiør-bransjen, hovedfokuset ligger på butikkutvikling. Det er viktigere enn noen gang å ha et bevisst forhold til design og opplevelse i butikk – behovet for mennesker som kan være med å utvikle butikk konsepter som styrker kundeforholdet og kjøpsopplevelsen er stor. Som retail designer er du med på å utvikle nyskapende og praktisk design for varehandel.

INTERIØR | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Interiør er studiet for deg som liker å arbeide med hendene! En interiør-utdanning gir mange spennende karrieremuligheter; du kan blant annet jobbe som interiørdesigner, interiørkonsulent, med boligstyling eller med fotostyling!

MOTEDESIGN | 2 ÅR | 120 studiepoeng
Har du en designerspire i magen, eller er du en naturlig kunstner med symaskinen? Da er dette studiet for deg! Denne toårige utdanningen legger fokus på design og produksjon av klær, samtidig som du får et solid innblikk i hvordan markedet fungerer. 

I tillegg starter vi for andre gang deltidsstudiet Motekommunikasjon, hvor første årskull er blitt uteksaminert.

MOTEKOMMUNIKASJON | 1 ÅR DELTID | 30 STUDIEPOENG
Motekommunikasjon er et intensivt årsstudium i moterelatert markedsføring og PR, med særlig fokus på digitale plattformer og sosiale medier! Med mote som fokus lærer du deg hvordan du kan bygge merkevare på digitale og fysiske flater. Du lærer å forfatte gode tekster, ta i bruk visuelle virkemidler og utnytte de ulike flatene for å skape mest mulig effekt.

For å høre ennå mer om våre utdanninger, sjekk ut vår YouTube kanal!

SoFI – School of Fashion Industry tilbyr seks utdanninger innen mote & interiør. Interessert i en utdanning hos oss? Book studiesamtale med en av ossDu kan lese mer om skolen og våre utdanninger her.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: