HjemVi har tre korte, fr...

Vi har tre korte, fremtidsrettede utdanninger for deg som elsker å være kreativ og leke deg med ny teknologi!

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Er du av typen som ofte kommer på ideer og som elsker å følge med på det nyeste innen teknologi og kommunikasjon? Da har du helt klart klikket deg inn på rett artikkel.

Som kreativ fagskole utdanner vi mennesker som av natur er nysgjerrige og ønsker å lære mer om hvordan du kan kommunisere via foto, video, animasjon og generelt skape kreativt innhold for ulike plattformer. Vi var opprinnelig kun en fotoskole, men tilbyr nå mange nye fremtidsrettede utdanninger som passer for deg som ønsker å utforske mer enn kun foto.

Markedet for profesjonelle, kreative aktører har aldri vært større enn i dag – vi er med på å utdanne de nye kloke, kreative hodene som skal drive den visuelle industrien fremover!

MEDIEDESIGN | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Vil du arbeide med design av nettsider, apper, bøker og film? Mediedesign er et unikt studie med fokus på visuell kommunikasjon rettet mot digitale flater, trykk og motion graphics. Dette er utdanningen hvor karrieremulighetene er mange, og du får kompetanse både til å studere videre om du ønsker det – men også til å gå rett ut i jobb med reklame- og markedskommunikasjon, kommunikasjonsrådgivning, medierådgivning, illustrasjon, grafisk design, og produksjon for film, TV, digitale plattformer.

Hvorfor er mediedesign et spennende og yrkesrettet yrke? Les mer her

XR-PRODUSENT | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Vil du arbeide med det nyeste innen teknologi? XR gjøres nå allment tilgjengelig gjennom forbrukerteknologi og nye industrielle løsninger, og er et av verdens raskest voksende markeder. Gjennom utdanningen blir du en del av morgendagens nye opplevelser.  Du vil lære å mestere 360 og volumetrisk foto- og videoopptak, samt programvare som Unreal Engine med en profesjonell arbeidsflyt for design og publisering. 

Du vil få en god forståelse for XR muligheter og behov i ulike bransjer slik som reiseliv, media og underholdning, arkitektur, kulturarv, markedsføring og PR, utdanning, spillindustrien, helsevesen og industriell produksjon.

Lurer du på hva virtual reality (VR) er og kan brukes til? Se video her som forklarer. I tillegg om du søker virtual reality (VR) på YouTube vil du finne utallige videoer som snakker om fremtidens yrker innen VR, og potensialet dette mediet har for å fortelle historier og engasjere.

INNHOLDSPRODUSENT | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Har du lyst til å arbeide kreativt med foto og video for mennesker som trenger god markedsføring på nett? Da er visuell innholdsprodusent studiet for deg – i samarbeid med de flinkeste fotografene og markedsførerne i Norge lærer du foto & video for nye medier, i tillegg til markedsstrategi, hva som funker på nett, målgrupper og søkemotoroptimalisering blant mye mer. Gjennom realistiske case-oppgaver og praksisplass i studietiden, er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning! Visste du at 70% av de som uteksaminerte i fjor har fast arbeid i dag?

Lurer du på dine karrieremuligheter? Les mer om Frode som nå jobber som visuell innholdsprodusent!

Få et lite innblikk i hvordan studiet er bygd opp med tidligere foreleser Bjarke – her!

Hva vil du skape? Hvem vil du være? Besøk vår YouTube-kanal for å få et innblikk i hvordan det er å studere ved Bilder Nordic – her ligger det intervjuer, studentprosjekter og en rekke annet visuelt snacks du kan fordype deg i!

Husk søknadsfrist 29. april. Trenger du hjelp til å søke, eller lurer på noe annet angående studiene våre? Du kan ringe oss på +47 24 14 66 80 eller sende mail til post@bildernordic.no. Book studiesamtale med en av oss her, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier! Du kan lese mer om skolen og våre andre utdanninger her.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: