HjemVideregående skole t...

Videregående skole til høsten?

Tekst og bilder: Heltberg Private Gymnas

Lær mer om å tenke innovativt, skape og utvikle nye bedrifter og drive markedsføring i konkurranseutsatte markeder på Business-linjen!

International Marketing and Entrepreneurship
International Marketing and Entrepreneurship (IME) er en helt ny linje ved Heltberg Private Gymnas Ullevaal. Her får du grunnlag for å tenke innovativt, skape og utvikle nye bedrifter og drive markedsføring i konkurranseutsatte markeder. Programfaget passer for deg som tenker globalt i en digital verden full av ny forretningsmuligheter!

IME er blant landets mest innovative og praktisk rettede linjer der elevene etter kort tid får bruke teoretiske modeller i virkeligheten. Det å lære å bruke virkemidler som språk, kultur og økonomi gir fordeler ved videre studier og fremtidig yrkesliv. 

Fremtidens bedrifter skapes nå, og IME setter deg i stand til å kunne anvende nytenkende forretningsmodeller og bli en internasjonal entreprenør. Du vil fordype deg i fagene Internasjonal Engelsk, Entreprenørskap og Bedriftsutvikling og Markedsføring og Ledelse.

Du vil også få prøvd deg på å skape innovative produkter, etablere moderne bedrifter, forretningsdrift, markedsføring og lærer om global økonomi og globale utfordringer. Elevene på linjen planlegger og organiserer selv sine utenlandsreiser. På reisen besøker de spennende entreprenørskapsmiljøer og får studere markedsføring i andre land.

Studiespesialisering på Heltberg Private Gymnas
Studiespesialisering består av tre år: VG1, VG2 og VG3. Velger du Studiespesialisering består det første året VG1, av fellesfag som utgjør 30 timer per uke. I VG2 og VG3 kan du på Heltberg Private Gymnas velge fordypning i programområde Realfag eller Språk, samfunnsfag og økonomiHeltberg Private Gymnas Ullevaal tilbyr programområdene Kommunikasjon og samfunnsfagslinjen og International marketing and Entrepreneurship.

Moderne skole sentralt på Ullevaal Stadion
Heltberg Private Gymnas ligger direkte på Ullevaal Stadion i lyse og moderne lokaler. 

Hos oss legger vi vekt på omgivelsene og at elevene får tilgang til det beste utstyret i undervisningen. I tillegg til de fysiske omgivelsene og læringsplattformer, er relasjonen mellom lærer og elev helt sentral på skolen. Inspirert av Montessori-pedagogikk som vektlegger et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet, opplever elevene her en annerledes timeplan som legger opp til fordypning og mestring gjennom lengre økter.

Tlf.: + 47 22 02 11 40
E-post: post@heltberg.oslo.no
Søk skoleplass

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: