You don’t know SH*T

Tekst og bilder: Handelshøyskolen BI

Nøkkelen til din fremtid. Peter Stormare har noen gode tips om hva du bør velge. Trykk på bildet for video
Nøkkelen til din fremtid. Peter Stormare har noen gode tips om hva du bør velge. Trykk på bildet for video

Ønsker du en sikker karriere i fremtidens jobbmarked, eller vil du gjøre livsdrømmen om til levebrød? Da bør du kunne noe om økonomi, markedsføring eller ledelse. Les mer 

pic2_270x400_studenterPå BI kan du velge mellom 13 ulike studier!

BI har 12 bachelorstudier, siviløkonomstudiet og ettårige studier i bedrifts- og markedsøkonomi.

Studenter fra Handelshøyskolen BI er svært attraktive på arbeidsmarkedet, så velger du å studere på BI er du et skritt nærmere drømmejobben.

Se våre bachelorstudier og finn det studiet som passer deg og dine drømmer best. 

 

pic3_270x400_aapen_dag

Velkommen til ÅPEN DAG

Torsdag den 9. mars 2017 braker det løs med Åpen Dag på BI-skolene i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Vi åpner dørene og lar deg oppleve studielivet på Handelshøyskolen BI. I løpet av dagen kan du blant annet delta på prøveforelesning, få informasjon om vårt brede studietilbud og få en omvisning på skolen. Det blir muligheter for å snakke med studenter, forelesere og ansatte. Finn din nærmeste skole og meld deg på. Det blir enkel servering til alle påmeldte. Velkommen!

 

Internasjonalt kvalitetsstempel

BI er den eneste norske utdanningsinstitusjonen som har trippel internasjonal akkreditering, og kan kalle seg en «Triple Crown-skole». At BI har disse kvalitetsstemplene vil du også merke som student. Du får gode utvekslingsmuligheter, og BI er godt anerkjent utenfor Norges grenser. Kanskje finner du drømmejobben i utlandet?

Slik søker du studieplass

Å søke studieplass på BI er enkelt. Her kan du søke. Alle BIs studier er offentlig godkjente og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Be om en veiledning om du trenger hjelp til å velge studiet som passer for deg, eller chat med oss om du lurer på noe.