Trondheim 31. januar – 1. februar 2019

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Trondheim og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Trøndelag. Messen arrangeres i Trondheim Spektrum som er et stort messesenter like ved Trondheim sentrum.


Besøkende

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Trondheim:

Messehall
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Riggedag
Onsdag 30. januar: 1400 – 1800

Åpningstider
Torsdag 31. januar: 0900 – 1500
Fredag: 1. februar: 0900 – 1400

Praktisk informasjon:
Utstillerliste (pdf)
Hallkart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)
Foredragspresentasjon (pdf)

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

Vi forhandler frem gode hotellavtaler i hver messeby. Vi velger hotell med god beliggenhet for messehall og offentlig transport.

Comfort Hotel Park
Prinsens gate 4A
7012 Trondheim

Priser: 
Enkeltrom kr. 800,- per rom inkl. frokost
Dobbeltrom kr. 1000,- per rom inkl. frokost
3-sengsrom kr. 1200,- per rom inkl. frokost

For bestilling av rom:
Tel: +47 73 83 39 00 | E-post: co.park@choice.no
Bestillingskode: GB000142
Bestillingsfrist: 9. januar

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell nært sentrum og Trondheim Spektrum. Her bor du i gangavstand til Trondheim Spektrum, Nidardosdommen, restauranter og byens kulturtilbud. Mer informasjon om Comfort Hotel Park

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.