Nyhetsbrev

Vil du nå et stort antall ungdommer og unge voksne på e-post?

Ta Utdanning nyhetsbrev sendes på e-post til et stort antall relevante mottakere hver måned. Du kan nå denne store målgruppen med en annonse eller artikkel i nyhetsbrevet!

Delta når det passer deg
Nyhetsbrevet har et seriøst og variert innhold med artikler og annonser om utdanning, karriere, studier og studentliv. Du kan bestille artikkelplass og / eller annonseplass. Du velger selv hvilke måneder du vil delta, og får rabatt ved deltakelse i flere måneder.
 
 
Mottakere i din målgruppe
Mottakerne er ungdom som har besøkt våre utdanningsmesser de siste årene (elever fra videregående skole, ungdomsskole og folkehøgskole, vernepliktige, studenter med flere). Dette er svært relevante mottakere for deg som vil formidle informasjon til ungdom i alderen 16-25 år.
 
Artikkelplass
Din artikkelplass på førstesiden av nyhetsbrevet vil ha plass til overskrift, bilde og ingress. Artikkelplassen i nyhetsbrevet linkes til komplett artikkel på www.tautdanning.no. Her kan du ha linker videre til din nettside. Artikkelen blir også delt på vår Facebookside som har over 40.000 følgere.
 
Annonseplass Annonse med direktelink til din nettside blir vist på forsiden av nyhetsbrevet og i alle artikler på www.tautdanning.no i den aktuelle perioden.
 
Materiell
Du leverer tekst og bilder til artikkelplass, eller ferdig annonse til annonseplass. Vi klargjør artikkelen / annonsen din for publisering. Vi kan også bidra med grafisk design og skrivehjelp. Ta gjerne kontakt for et tilbud.

 
Priser
Artikkelplass: Kr 12 900,- per måned. Annonseplass: Kr 14 500,- per måned . Alle priser er eks. mva. Vi tilbyr rabatt ved deltakelse på flere nyhetsbrev. Ta gjerne kontakt for et tilbud.

Materiellspesifikasjoner – artikkel

  • Overskrift på maks 60 tegn inkludert mellomrom
  • Ingress på maks 140 tegn inkludert mellomrom
  • Brødtekst (anbefalt lengde maks en A4-side)
  • Ett hovedbilde på 696*347 piksler
  • Inntil tre bilder i valgfritt format
  • Logo om ønskelig
  • Send bilder og logo i separate JPG-filer

Materiell sendes til info@tautdanning.no

Materiellspesifikasjoner – annonse

  • Send ferdig annonse på 610*508 piksler
  • Send annonsen som JPG-fil
  • Send også info om hvilken nettside annonsen skal linkes til

Materiell sendes til info@tautdanning.no

Eksempel nyhetsbrev. Klikk på bildet for å se større utgave.

Bli leser

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med nyheter om ulike utdanninger og annen nyttig info om studier, studievalg og studentliv.

Registrer deg her:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)