Kontakt oss

HjemKontakt oss

Kontakt oss

Har du et spørsmål eller en tilbakemelding. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Besøksadresse

Dronningensgate 12, 3. etasje 7011 Trondheim

Postadresse

Postboks 2, sentrum, 7400 Trondheim

Telefon

+47 47 75 88 00

Epost

info@tautdanning.no

Kathrine G. Butt

Salg og kundekontakt

Tlf: +47 902 92 385
E-post: kathrine@tautdanning.no

Jeg har tilholdssted i Trondheim og har jobbet med arrangeringen av utdanningsmessene i over 10 år. God kontakt og dialog med alle gamle og nye utstillere er mitt viktigste fokus og jeg ønsker å etterstrebe den beste løsningen for hver kunde. Ta gjerne kontakt for å diskutere deres neste deltagelse på utdanningsmessene. Ser frem til å høres!

Tone Skredderbakken

Besøk og rådgiverkontakt

Tlf: +47 90 36 57 95
E-post: tone@tautdanning.no

Opprinnelig fra Toten og bosatt i Trondheim siden 2015. Min tid hos Utdanning & Karriere begynte høsten 2018, og har siden den gang trivdes godt i rollen som besøks- og rådgiverkontakt. Det er en fornøyelse å snakke med engasjerte rådgivere over hele landet. Er du karriereveileder? Ta gjerne kontakt for en trivelig prat!

Anders Olafsen Melbye

Salg og kundekontakt

Tlf: +47 48 08 93 33
E-post: anders@tautdanning.no

Jeg er oppvokst på Furuset i Oslo med bachelorgrad i pedagogikk, og mastergrad i studier av kunnskap, teknologi og samfunn (STS) på NTNU i Trondheim. Jeg har god erfaring med å jobbe med arrangementer, og ønsker å bidra til best mulig service for både utstillere og besøkende. Håper vi kan skape gode relasjoner i løpet av nærmeste fremtid. Ta kontakt om det skulle være ønskelig!

Kjetil Kleivmyr-Sandvoll

Daglig leder

Tlf: +47 41 76 02 39 
E-post: kjetil@tautdanning.no

Jeg er oppvokst i Kristiansund og har jobbet med rekruttering til høyere utdanning i over 20 år. Med min lidenskap for høyere utdanning, kombinert med min erfaring og dedikasjon, søker jeg alltid god dialog med det endelige mål å skape gode resultater for våre utstillere og elever. Jeg ser fram til god kontakt framover!

Kent Roger Martinussen

Messeutstyr 

Tlf: +47 47 62 62 11
E-post: kent@messeselskapet.no

Nordlending som strandet i Trøndelag i 1996. Jobbet med messer og arrangement i snart 30 år. Elsker å være på «gulvet» og bidra til gode messer og arrangement for våre kunder og besøkende.

Jarle Leivestad

Grafisk designer

Tlf: +47 90 28 25 25
E-post: jarle@messeselskapet.no

Opprinnelig Drammenser, men har nå bodd i Trønderhovedstaden i 20 år. Jeg jobber med å lage grafisk materiell til utdanningsmessene samt alle de andre arrangementene til Messeselskapet. Brenner for funksjonell design og gode brukeropplevelser på nett og papir.