Rådgiver

HjemRådgiver

Opplev Norges største utdanningsmesse –
Utdanning & Karriere 2025

Utdanningsmessen er et unikt arrangementet hvor dine elever får utforske sine fremtidige muligheter og karriereveier på egne premisser. Messen er en levende arena for inspirasjon, som legger til rette for det gode møtet mellom elevene og erfarne representanter fra både studier og yrkesliv.

På utdanningsmessen får dine elever anledning til å snakke direkte med en bred representasjon av studenter og fagfolk fra en rekke utdanningsinstitusjoner og bransjer, inkludert:

 • Norske universitet
 • Høgskoler
 • Fagskoler
 • Folkehøgskoler
 • Internasjonale universiteter
 • Forsvaret
 • Lånekassen
 • Opplæringskontor
 • Videregående skoler
 • Organisasjoner og bedrifter

Her er en oversikt over byer og datoer for alle utdanningsmessene i januar og februar 2025. Velg din by i det interaktive kartet for mer informasjon.

Inspirasjon til utdanningsvalget

Det arrangeres et rikholdig foredragsprogram og workshops på alle messer, med aktuelle tema innen utdanning, studievalg og fremtidig karriere. Her får elevene dine muligheten til å lære mer om blant annet fremtidens arbeidsmarked, muligheter i Forsvaret, studiefinansiering fra Lånekassen, Samordna opptak, studier i utlandet og mye mer. 

Rådgiverforum Norge anbefaler utdanningsmessene

Ta Utdanning er hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge. De mener at utdanningsmessen er et meget godt tilbud da elevene blir presentert for det totale tilbudet. Rf-N anbefaler derfor alle skoler å delta og bruke messen som en del av elevenes karriereveiledning.

Slik deltar du på messen med dine elever:

 • MELD PÅ DIN SKOLE – Gå til påmeldingsskjema via knappen til høyre, og meld på dine elevgrupper til messen dere sogner til. Du får tilsendt en e-postbekreftelse med informasjonen du trenger etter innsendt skjema.
 • REGISTRERING OG BILLETT – Fra høsten av kan dine elever hente sin inngangsbillett via et eget registreringsskjema for besøkende. Bruk lenken som du finner i e-postbekreftelsen din og informer elevene om å registrere seg i god tid før messebesøket. Billetten blir tilsendt som QR-kode via SMS og e-post, og denne scannes ved ankomst til messehallen.
 • FORBEREDELSE OG MATERIELL – På servicesiden for rådgivere finner du praktisk informasjon for messen, samt forberedelsesmateriell, foredragsprogram, hallkart, utstillerliste og plakater.

Serviceside for rådgivere

På vår serviceside har vi samlet all informasjon du trenger for deg som skal ta med elever på messen. Her finner du plakater, sjekkliste og annen praktisk info.

Aktuelt

Oppdag mulighetene innen skogfagstudier – møt Velg Skog på utdanningsmessene!

Velg Skog deltar på utdanningsmessene hvert år for å spre budskapet om høyere skogfagstudier. De mener at det er svært viktig å være til stede for å ...

-Vi sikrer god kunnskap om alt elevene ønsker svar på

Våre dyktige studenter vil møte elevene dine på utdanningsmessen, og forbereder seg i god tid til å svare på spørsmål og dele av sin kunnskap om univ...

Utdanning & Karriere er samarbeidspartner med Rådgiverforum Norge

Vi er stolt samarbeidspartner med Rådgiverforum Norge, og sammen skal vi bidra til utvikling og bekjentgjøring av tjenester knyttet til utdannings- o...

Møt Nord Universitet på utdanningsmessen i Bodø og Trondheim i 2024

Her kan dine elever få god innsikt i utdanningene som tilbys ved universitetet, og få svar på sine spørsmål fra studenter og representanter på stand....

Møt UiS på utdanningsmessen i Stavanger og Bergen 2024

Her kan dine elever få god innsikt i utdanningene som tilbys ved det populære universitetet, og få svar på sine spørsmål fra studenter og representan...

Møt Universitetet i Sørøst-Norge på utdanningsmessen i Sandefjord

Her kan dine elever få god innsikt i utdanningene som tilbys ved det lokale universitetet, og få svar på sine spørsmål fra studenter og representante...

Har du spørsmål om utdanningsmessen?

Ta kontakt med:

Tone Skredderbakken

Besøk og rådgiverkontakt

Tlf: +47 90 36 57 95
E-post: tone@tautdanning.no