HjemUtdanning & Karr...

Utdanning & Karriere er samarbeidspartner med Rådgiverforum Norge

Vi er stolt samarbeidspartner med Rådgiverforum Norge, og sammen skal vi bidra til utvikling og bekjentgjøring av tjenester knyttet til utdannings- og yrkesinformasjon, til det beste for elever og karriereveiledere.

Om Rf-N
Rådgiverforum-Norge er et forum for rådgivere og veiledere i utdanningssektoren med rundt 1700 medlemmer. Medlemmene arbeider blant annet på ungdomsskoler, videregående skoler, OT, karrieresentre, NAV, voksenopplæringen, veiledningssentre, opplæringskontor, Forsvaret og universitet. Rf-N er et politisk nøytralt faglig forum som arbeider for å utvikle rådgivning/veiledning i et livslangt perspektiv.

Utdanningsmessene
Utdanningsmessene står sentralt i samarbeidet vi har med Rådgiverforum. Vi deler både interesse og engasjement for å bygge et solid og mangfoldig tilbud innen utdanning og karriere. Leder av forumet Liv Hofgaard anbefaler utdanningsmessene og understreker viktigheten av de personlige møtene og presentasjonen av det totale karriere-tilbudet. Les mer.

Landskurs
Rf-N arrangerer kurs og ulike samlinger for sine medlemmer i løpet av året – deriblant det årlige Landskurset i september, som Ta Utdanning og Trondheim Messeselskap bidrar som medarrangør og teknisk ansvarlig for utstillerdel. Dette er et av høstens høydepunkt og arrangeres på ulike plasser hvert år.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: