Besøkende

Utdanning & Karriere 2024
– Norges største utdanningsmesse

Her finner du det bredeste utvalget innen utdanning- og karrieremuligheter samlet på ett sted. 

På messen vår møter du studenter fra alle norske universiteter, og representanter fra Lånekassen, høgskoler, fagskoler, folkehøgskoler, studier i utlandet, Forsvaret, videregående skoler, opplæringskontor, bedrifter og organisasjoner. I tillegg holdes det spennende foredrag fra relevante utstillere.

Hvordan besøke utdanningsmessen?

Alle som er interessert i utdanning og karriere er velkommen på våre messer. Skoleelever besøker messen med klassen sin. Rådgiver på skolen kan melde på grupper og få tildelt besøkstid. Snakk med rådgiver på skolen din for å få vite om/når din klasse skal delta. Er ikke skolen din påmeldt? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Er du rådgiver? Les mer her.

Fysisk eller digital messe?

Den digitale messen arrangeres i november og mars. De fysiske messene arrangeres i 9 byer over hele Norge i januar og februar. Messene er åpen for alle som ønsker å orientere seg om videre karriere- og utdanningsmuligheter. Les mer om utdanningsmessene her.


Få mest mulig ut av besøket

1. Forbered deg
Når du henter gratisbilletten din får du også tilgang til den digitale messen. Her kan du lese om utstillerne og forberede deg før besøket til den fysiske messen.

2. Vær nysgjerrig!
Still alle spørsmål du måtte ha – husk at ingen spørsmål er dumme!
Ta en ekstra runde rundt i messehallen, og besøk gjerne stands du ikke kjenner fra før. Kanskje oppdager du noe spennende du ikke la merke til første runde?

3. Søk mer informasjon
Ikke legg messen bak deg med en gang, når du først er i gang med tankeprosessen er det lurt å fortsette. Søk på nettet, bruk digitalmessen og les vårt nyhetsbrev for å lære mer om mulighetene dine.


Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss:
info@tautdanning.no / 47 75 88 00

Velg arrangement: