Tromsø

Tromsø 10. februar 2023

Som utstiller på utdanningsmessen i Tromsø vil du møte utdannings- og arbeidssøkende ungdommer fra Troms og Finnmark. Her kan du snakke direkte med målgruppen før de skal velge utdanning.

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere og tilbudt busstransport til messehallen. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og karriere.

Praktisk informasjon

Hold deg oppdatert på utstillerinfosiden.

 
Messehall
Tromsøhallen
Templarheimen
9010 Tromsø
 
Riggedag for utstillere:
Torsdag 9. februar: 14.00 – 18.00
 
Åpningstider for publikum:
Fredag 10. februar: 09.00 – 15.00
 
Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.
 

Standutstyr og tjenester

På utdanningsmessen er kun areal og standvegger inkludert i standleien. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper må bestilles i tillegg. Enkle utstyrspakker kan bestilles ved påmelding til messen. Alle utstillere får i tillegg innlogging til et elektronisk bestillingssystem for alt av utstyr og tjenester i løpet av høsten 2022. Her kan også transporttjenester bestilles. Les mer om standutstyr og tjenester her.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på info@tautdanning.no / 4775 8800