Tromsø

Tromsø 11. – 12. februar 2021

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Tromsø og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Tromsø og omegn! Messen arrangeres i Tromsøhallen som ligger like utenfor Tromsø sentrum.


Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Tromsøhallen
Templarheimen
9010 Tromsø

Riggedag
Onsdag 10. februar: 1400 – 1800

Åpningstider
Torsdag 11. februar: 1000 – 1400
Fredag 12. februar: 1000 – 1400

Program for messen: (dette publiseres ca 2-3 uker før messestart)
Utstillerliste 2020 (pdf)
Hallkart 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf) (flere foredrag blir lagt til frem mot messen)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Hotell

Thon Hotel Tromsø
Grønnegata 50
9008 Tromsø

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Thon Hotel Tromsø er et nytt og moderne forretningshotell med 152 velutstyrte rom og kapasitet for opptil 300 personer. Hotellet ligger sentralt plassert i Tromsø, nær flybuss og offentlig kommunikasjon.
Mer informasjon om Thon Hotel Tromsø

Thon Hotel Polar
Grønnegata 45
9008 Tromsø

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

På Thon Hotel Polar bor du sentralt og komfortabelt med frokost inkludert i prisen. Hotellet ligger midt i Tromsø sentrum, og alt «Nordens Paris» er kjent for ligger et steinkast unna. Flybussen stopper like ved hotellet.
Mer informasjon om Thon Hotel Polar

Smarthotel Tromsø
Vestregata 6
9008 Tromsø

Priser:
Informasjon kommer

Bestilling av rom:
Informasjon kommer

Smarthotel Tromsø åpnet April 2013, midt i Tromsø sentrum. Hotellet har få minutters gangavstand til både Storgata, Rorbua og Skarven. De samarbeider med de beste selskapene som tar deg med på arktiske opplevelser eller midnattssol. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet.
Mer informasjon om Smarthotel Tromsø her

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Magasinet

Praktisk info:

Info om messene i: