Om utdanningsmessene

Om utdanningsmessene

Utdanningsmessene ‘Utdanning & Karriere’ arrangeres i 11 byer over hele landet hvert år, med over 93 000 besøkende totalt. Dette er de største messene i sitt slag i Norge.

Hvorfor delta på utdanningsmessene?
Som utstiller på messene møter du et stort antall unge og kan snakke med dem om utdanningstilbud og fremtidige karrieremuligheter. Messene er en unik arena for å komme i direkte kontakt med målgruppen på deres foretrukne arena for studie- og karriereveiledning.

Hvem besøker messene?
De største besøksgruppene består av elever fra videregående skole og ungdomsskole. Elevene blir invitert i samarbeid med skolens rådgivere og tilbys transport til messehallen. Andre som besøker messene er elever fra folkehøyskoler, studenter, voksne, vernepliktige, og andre som er interessert i videre utdannings- og karrieremuligheter.

Hvem er utstillerne?
Flere ulike typer utstillere deltar på messene for å promotere sine utdanningstilbud eller fremtidige karrieremuligheter. Dette inkluderer norske og utenlandske universitet og høyskoler, fagskoler, folkehøyskoler, private og offentlige organisasjoner, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter. 

Hvordan sikres besøket?
Tett samarbeid med rådgivere i hele landet sikrer godt besøk på utdanningsmessene hvert år. Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge vi har god relasjon med rådgiverne og dette styrker bruken av utdanningsmessene som prioritert veiledningstiltak. Vi tilbyr busstransport for elevene og gjør dermed messene lett tilgjengelig for de fleste skolene. Messene markedsføres også gjennom sosiale medier, nyhetsbrev, reklamekampanjer og gjennom nettportalen tautdanning.no. Les mer

 

Når og hvor arrangeres messene?

Oversikt over byer og datoer for Utdanning & Karriere 2019


Les også:
Messene har innvirkning på utdanning og karrierevalg
Rådgiverne anbefaler utdanningsmessene!
Flere elever velger studier etter messebesøk

Har du spørsmål om deltagelse?
Kontakt oss på e-post: info@tautdanning.no eller telefon: 73 80 97 65