HjemAkademiet VGS Fredri...

Akademiet VGS Fredrikstad lanserer businesslinje!

Tekst og bilder: Akademiet

Har du en drøm om å bli gründer, jobbe som leder eller skape noe kult i fremtiden? Da kan businesslinja være noe for deg!

Ved elvekanten i Fredrikstad, i et splitter nytt bygg, finner du Akademiet VGS Fredrikstad. Her kan du som elev gå studiespesialisering med mange spennende fokusområder – blant annet den helt nye businesslinja.

Ikke så verst på Værste

Med den nye businesslinja har man klart å dra nytte av dette store miljøet som er rett i nærheten.

Værste er Fredrikstads nye bydel og huser mange spennende bedrifter, miljøer og butikker. Skolen finner du rett bak Fredrikstad Stadion, sammen med et yrende studentmiljø fra Høgskolen i Østfold, Fagskolen og Wang Ung.

– På businesslinja vil du kunne bygge nettverk med byens beste entreprenører, ledere og andre folk i næringslivet – og det vil være helt gull for deg etter at du er ferdig med utdanningen og er på utkikk etter ny jobb, forteller Aya El-Helou som er ny lærer på Akademiet VGS Fredrikstad fra høsten 2023.

– Vi skal også dra ut i den virkelige verden, besøke bedrifter, jobbe med ekte caser, og invitere spennende gjester fra inn- og utland, melder Are Bye. Han har flere år som lærer bak seg, i tillegg til at han har jobbet som journalist og startet egen mediebedrift.

Hvem passer linja for?

Den nye businesslinje passer for vg1- og vg2-elever som liker fag som man kan dra nytte av dersom man etter hvert skal starte en egen bedrift eller ønsker deg en nøkkelrolle i en gründerbedrift en gang i fremtiden.

På Businesslinja er målet å pirre nysgjerrigheten og gi elevene mer kunnskap innen fag som:

  • Markedsføring
  • Ledelse
  • Sosiologi
  • Sosialantropologi

Studiespesialisering med business følger ordinært studiespesialiseringsløp, men Akademiet legger til rette for at elevene få teste kunnskaper på tvers av fagene. Elevene på linja vil få bryne seg på spennende og praktiske oppgaver som faktisk løser reelle utfordringer fra ekte bedrifter.

Høres dette spennende ut?

Les mer om businesslinja her!

Søk skoleplass på Akademiet her!

Skoler over hele landet

Akademiet er Norges største private videregående skole med over 8.500 elever over hele Norge. Akademiet Privatistskole og Nettstudier for de som skal ta opp fag eller ønsker generell studiekompetanse. 

Les mer om Akademiet
Kontakt Akademiet

Tlf.: 922 36 600  
E-post: post@akademiet.no  
Søk skoleplass

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: