HjemArbeid med idrett og...

Arbeid med idrett og helse – Bli autorisert naprapat!

Tekst og bilder: Naprapathögskolan

Naprapatutdanningen har mange fornøyde studenter, høy eksamensfrekvens og arbeidsmarkedet er bra. Naprapater er svært ettertraktede og det er høy sysselsettingsgrad etter endt utdanning.

Bli naprapat du også!
Naprapatprogrammet er en 4-årig heltidsutdanning som består av teoretisk, praktisk og klinisk undervisning. Halvparten av studiet består av medisinske emner som anatomi, fysiologi, neurologi, ortopedi, sykdomslære og idrettsmedisin. Den andre delen omfatter spesialisering innen naprapati. Der får du lære deg å undersøke og diagnosere plager i muskler og ledd, samt behandle disse med manuelle behandlingsteknikker som manipulasjon, mobilisering, triggerpunktsbehandling, stretching og klassisk massasje.

Hør Naprapathögskolans studierektorer fortelle om utdanningen her!

Populær utdanning
Naprapathögskolan i Stockholm er Nordens største høgskole i avansert manuell medisin. Skolen har ca. 130 studenter fra Norge som gjør den til den mest populære utdanningen i Sverige for norske studenter! Hør på studentene fra skolen fortelle om Naprapathögskolan. De gir også sine beste tips og råd til deg som funderer på å søke. Se filmene her.

Hva er naprapati?
Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Naprapatene gir helsefremmende og effektiv manuellbehandling av muskel- og leddplager.

Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling, og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet. Naprapater er i dag den største gruppen innen avansert manuellmedisin i Norden. I Norge, Sverige og Finland finnes det drøyt 2000 naprapater. I dag er det nærmere 500 naprapater i Norge. Naprathögskolan er nordmenns favorittskole i Sverige! Blant 673 norske som studerer i Sverige går 134 av disse på Naprapathögskolan i Stockholm. Det gjør Naprathögskolan til den mest populære utdannelsen i Sverige for norske studenter.

Test naprapatprogrammet!
Naprapathøgskolen tilbyr forberedende kurs for de som er interessert i utdanningen; massasjekurs og stretchingkurs. I løpet av kursene får du lære mer om naprapati og om noen av fagene som inngår i utdanningen som anatomi, fysiologi, idrettsmedisin, massasje og stretchingteknikker. Kursene gir deg også en fordel når du søker deg inn på Naprapatprogrammet.

Book personlig rådgivning med oss!
E-post: linda.ladenstedt@nph.se
Ring: +46 08-16 01 20

Følg oss på sosiale medier for å få oversikt over viktige datoer og informasjon fra Naprapathögskolan:
Instagram
Facebook
TikTok
Youtube

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: