HjemMange besøkende på u...

Mange besøkende på utdanningsmessen i Sandefjord!

Denne uken har det vært utdanningsmesse i Sandefjord. Både publikum og utstillere var godt fornøyde med en innholdsrik messe med mange besøkende.

På utdanningsmessen har elevene fått snakke med mange spennende utstillere, både fra Norge og utlandet. Messen er arrangert i samarbeid med Sandefjord VGS, hvor alle utstillerne har holdt foredrag slik at elevene har fått utfyllende informasjon om det de er ekstra interessert i.

Vi har snakket med Tonje og Nanna, som begge går VG2 på idrettsfag på Bø VGS. De har vært på messen i en stund nå, og syns foreløpig det er veldig bra. De syns det er positivt å kunne så få mye informasjon på ett sted, og få svar på spørsmål hvis man lurer på noe.

De har ikke snakket med så mange utstillere enda, og har tenkt å gå en runde og se hva som er her. Begge to er interessert i å snakke med Forsvaret, som har en stor stand på messen. Tonje tenker også på å dra utenlands. De skal søke studier neste år og har fortsatt litt tid på å bestemme seg, men håper at besøket på messen kan bidra til å gjøre studievalget enklere.

Utstillernes kåring av beste stand var jevn denne gangen, med flere sterke kandidater. Vinneren ble til slutt Høgskolen i Sørøst-Norge, som fikk mange besøkende på den store standen sin. Vi gratulerer så mye med seieren!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: