HjemBeste stand: Enkel o...

Beste stand: Enkel og oversiktlig løsning vant diplom for beste stand i Stavanger

NMBU ble av utstillerne i Stavanger kåret til å ha messens beste stand. I år har de ny standløsning. Denne fremstår som både oversiktlig og elegant.

Vi tar en prat med Fery Nemazi. Han er student ved NMBU og forteller at den nye standløsningen er laget etter tilbakemeldinger fra besøkende i fjor. Standen består av en oversiktlig bakvegg, VR-briller, flere iPad’er og smilende standpersonell.

Standen er beskrivende for NMBU. Det er tydelig at strategien for utdanningsmessene er å forberede fremtidige studenter på studentlivet ved NMBU. En av standens nye features er VR-briller. Med disse får de besøkende et mer realistisk syn på universitetet. Målet er at de besøkende skal føle at de har vært der.

Standen har også flere iPad’er som brukes for å vise elevene hvordan de finner informasjon i etterkant av utdanningsmessene. I tillegg fremstår standpersonellet som både engasjerte og kompetente.

For å forberede seg til utdanningsmessene har alle studentambassadørene fått grundig opplæring. De har hatt 6 uker grundig kursing med innføring i alle studiene, samt kursing i presentasjonsteknikk.

Det virker som all opplæringen har gitt resultater, for Fery forteller at han har fått snakket med svært mange besøkende. Han smiler og sier «det har vært nok å gjøre».

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: