HjemBestemt deg for utve...

Bestemt deg for utveksling i vg2? Derfor bør du reise med Akademiet!

Tekst og bilder: Akademiet

Å ta steget ut i den store verden og reise på utveksling mens du er elev på videregående skole kan være en av de viktigste avgjørelsene du tar i livet ditt. Det kan være en skummel avgjørelse, men hvem vet? Kanskje kan det gi deg uforglemmelige minner, en ny måte å se på livet på, globale venner, en unik språkforståelse og personlig vekst – det tror i alle fall vi!

Og har du først bestemt deg, ja da anbefaler vi å velge en pålitelig partner som gir deg trygghet, kvalitet og støtte gjennom hele reisen. 

Her er hvorfor Akademiet Utveksling er det rette valget for ditt vg2-opphold!

1. Trygg og forutsigbar kvalitet 

Uansett hvor i verden du vil reise, kan du være sikker på at Akademiet Utveksling leverer trygg og forutsigbar kvalitet. Vi er kjent for å gi studenter en fantastisk utvekslingsopplevelse!

Akademiet Utveksling er godkjent av direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning (Diku), ANSA: Organisasjonen for norske studenter i utlandet og Council of Standards for International Educational Travel (CSIET) i USA. 

2. 7 destinasjoner og nær kontakt med vertsskolene

Vi er opptatt av å opprettholde et godt samarbeidsforhold med skolene vi sender våre elever til. Dette sikrer ikke bare et høyt faglig nivå, men også at timeplanene er utformet slik at de enkelt kan godkjennes av skolen din hjemme i Norge, uavhengig av hvilket program du velger. 

Akademiet Utveksling tilbyr også hele syv destinasjonsland: England, Canada, Australia, Spania, New Zealand, USA og Kina.

3. Alle kan reise med oss

Du trenger ikke være elev på Akademiet for å dra på utveksling med oss. Vi ønsker alle elever velkommen til å utforske verden med oss og nyte fordelene av våre utvekslingsprogrammer.

4. Støtte fra begynnelse til slutt: Personlig veiledning

I Akademiet Utveksling finner du en gjeng dedikerte veiledere som alltid er klare til å hjelpe. Uansett hvor i utvekslingsløpet du er. Visste du at vi har møter med alle våre utvekslingselever? Fra det øyeblikket du viser interesse for våre programmer, til du er trygt returnert til Norge etter endt opphold, skal vi sørge for å gjøre din reise så minneverdig som mulig.

5. Lånekassestøtte

Vi vet at utveksling kan være en økonomisk utfordring, derfor er det godt å vite at du kan få stipend fra Lånekassen for å støtte ditt eventyr med Akademiet Utveksling. 

Se priseksempler her: https://www.akademiet.no/utveksling/priser/

6. Faglig fleksibilitet med Akademiet Nettstudier

Mangler du spesifikke fag? Ikke bekymre deg! Med Akademiet Nettstudier kan du ta nødvendige fag over nett og motta et rabattert tilbud, slik at du kan tilpasse studieplanen din etter dine behov. 

Ta det store skrittet og reise med oss på dit vg2-eventyr!

Les mer om Akademiet Utveksling
Kontakt Akademiet Utveksling
Telefon: +47 982 33 110
E-post: utveksling@akademiet.no

Akademiet Utveksling er en del av Akademiet Norge – Norges største private videregående skole med 14 videregående skoler10 privatistskoler og egen nettskole. Trenger du å ta opp fag mens du er på utveksling? Vi hjelper deg gjerne!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: