Hjem– Folk burde bli fli...

– Folk burde bli flinkere til å bruke rabattkoder

Tekst og bilder: Studentkortet.no

Henning Drangevåg (20) sparer penger på sitt medlemsskap i studentkortet.no og får rabatt når han shopper på nett.

–  Jeg skulle bestille noe på Zalando og søkte etter rabattkoder, og da lå studentkortet.no øverst på den listen, forteller studenten, om første gang han oppdaget fordelsprogrammet.

Studentkortet.no er et gratis fordelsprogram for studenter i hele Norge, som kjemper for at studenter skal få gode avtaler og rabatter.

– Vi kjemper for ekstra studentrabatter og fordeler på vegne av alle studenter i Norge. Studentkortet.no er gratis for studenter å bruke, derfor er det et veldig attraktivt hjelpemiddel i en trang studentøkonomi, forteller daglig leder i studentkortet.no, Vidar Thom Benjaminsen.

Det sier Henning seg enig i.

– Det er et veldig bra konsept. Folk burde bli flinkere til å sjekke om det finnes rabatt på det man vil kjøpe. Studentkortet er en av dem som oftest har avtaler som funker, sier Henning, som flittig bruker rabattkoden hos Zalando og Unisport.

Fordelsprogrammet som ble lansert i mai 2006, har har siden den gang økt i antall medlemmer og avtaler. Bedriften som i sin tid ble startet opp av studenter i Bergen, har forhandlet frem rabattavtaler hos blant annet Apple, Microsoft, Hotels.com, Zalando og Coverbrands, i tillegg til en rekke avtaler med bedrifter på forskjellige studiesteder.

Studentkortet.no jobber kontinuerlig med å skaffe nye rabatter for studenter.

– I Norge finnes det i dag omtrent 285 000 studenter. Vi ønsker å samle alle studentene i Studentkortet.no, slik at vi kan fremforhandle de beste studentrabattene. For å klare dette er det viktig at det ikke er noen ulemper ved å bli medlem i Studentkortet, derfor er studentene vår første prioritet, avslutter Benjaminsen.

Hvorfor bli en del av Studentkortet.no?
¤ Du får tilgang til en rekke eksklusive studentrabatter – ekstra fordeler.
¤ Du mottar ikke spam, blir ikke plaget av telefonselgere – det er ingen ulemper.
¤ Desto flere vi er, desto bedre fordeler kan vi få – bli med du óg!

Studentkortet.no AS, Fiskergata 6, 8300 Svolvær. Tlf: +47 55 60 74 430. E-post: post@studentkortet.no


Les også om:

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: