HjemDigitalt klasserom m...

Digitalt klasserom med Akademiet LIVE

Tekst og bilder: Akademiet

Én fast livesendt undervisning i uken, hvor du kan stille spørsmål i sanntid til læreren og danne kollokviegrupper med medstudenter.

Akademiet LIVE passer for deg som liker klasseromsstruktur, men ønsker å studere hjemmefra – eller være fleksibel på studiested.

Hvorfor ta fag med Akademiet LIVE?

– Vi opplever at mange privatister ønsket seg noe midt imellom nettstudier og fysisk klasseromsundervisning. Med Akademiet LIVE imøtekommer vi fleksibiliteten ved nettstudier – du kan studere akkurat hvor du selv vil, men samtidig vil du som elev oppleve strukturen og oppfølgingen du får med fysisk undervisning i klasserom, forteller Annette Høisæter, avdelingsleder på Akademiet Privatistskole. 

Den viktige lærerrelasjonen

Akademiet LIVE gir en unik læringsopplevelse som går utover tradisjonelle onlinekurs. Med Akademiet LIVE deltar du på én livesendt undervisning i uken med den samme læreren hver gang. Her foregår alt i sanntid. Læreren er der for deg og dine medstudenter, og vil kunne svare på spørsmål på direkten. Dette gjør opplevelsen mye mer likt et fysisk klasserom.

– Målet med LIVE er å skape en interaktiv tilnærming til faget som fremmer engasjement, dybdeforståelse og som oppmuntrer til aktiv deltakelse, sier Annette.

Annette Høisæter viser frem ett av Akademiets mange LIVE-studio, lokalisert i Bergen.

Les mer om Akademiet LIVE her!

Dag og kveld – fra der du er

Studenter kan delta i undervisningen fra hvor som helst, enten det er hjemme, på kontoret, jobben eller mens du er på farten. Alt som trengs er en stabil internettforbindelse og en datamaskin, et nettbrett eller en mobiltelefon. Akademiet LIVE passer derfor godt for studenter å tilpasse undervisningen til sin egen timeplan og livsstil.

Akademiet tilbyr livekurs både på dagtid og ettermiddag/kveld. Det gjør det svært fleksibelt for deg som for eksempel har en jobb ved siden av, eller en allerede hektisk hverdag.

Se det igjen med opptak av undervisningen

En annen imponerende funksjon ved Akademiet LIVE er muligheten til opptak fra tidligere forelesninger. Med dette kan studentene se leksjonene på nytt eller forberede seg til neste time. Denne fleksibiliteten gir studenter muligheten til å ta kursene i sitt eget tempo og gjennomgå materialet etter behov.

Visste du at Akademiet tilbyr gratis rådgivning?

Kontakt Akademiet her for gratis rådgivning for deg som vurderer å ta fag som privatist!

Akademiet – for deg som vil litt mer

Akademiet er en anerkjent og ledende utdanningsinstitusjon innen videregående opplæring. Tar du eksamensrettet undervisning gjennom Akademiet Privatistskole og Nettstudier, er du sikret spesialisert kunnskap og praktiske ferdigheter som vil være uvurderlige når du skal ut i arbeidslivet. Opplæringsinformasjonen og regelverket utvikler seg. Derfor er det ikke nødvendigvis slik at din leder eller kollega vet best. Tar du utdanningen med Akademiet er du sikret siste informasjonsgrunnlag i utdanningen din.

Vil du vite mer om Akademiet Privatistskole og Nettstudier?

Kontakt Akademiet på telefon 982 33 111 eller e-post til post@akademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: