HjemDrøm deg bort blant ...

Drøm deg bort blant vinrankene i Burgundy – Frankrike!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

Studèr business midt i hjertet av et av verdens mest berømte vindistrikt. Burgundy School of Business (BSB) er en dobbel akkreditert Business School og ranket blant de 1% beste i verden.

BSB er plassert i sentrum av Dijon. Dette er en en trygg og hyggelig by kun en kort og rask togtur fra Paris. Skolen har små klasser, tett oppfølging av dyktige internasjonale lærere, og partneravtaler med mer enn 200 Business Schools/Universities worldwide. BSB har også campus i Lyon. Sjekk denne videoen fra campus!

Burgundy School of Business ble grunnlagt i 1899, med et anerkjent rykte for «excellence» innenfor områdene forskning, undervisning, innovasjon, og kontaktnett innenfor Business industrien. Ved BSB kan du ta din Bachelor, eller Mastergrad på engelsk. Skolen tilbyr følgende program:
Bachelorgrad in Management
– Master in Management
– MBA Wine & Spirits Business
– Master in Science program- blant annet MSc in Wine Management.

Bachelorgrad in Management
Dette er et 3-årig program designet for å gi deg de essensielle ferdighetene som trengs i ledelse, markedsføring og business. Du finner innhold i Bachelor programmet her
Parallelt lærer du å utvikle dine andre sider/ferdigheter som å tilpasse deg ulike miljøer, fordomsfrihet, utvikle din kreativitet, entreprenørskap og kollektiv tenkning. Programmet vil gi deg mulighet for internasjonal fordypning og sterke forbindelser med næringslivet. Pedagogikken de bruker er «learn by doing», veiledet av et dedikert lærerteam som gjør sitt ytterste for å gi hver elev individuell støtte. På hvert trinn vil du bli guidet, coachet, oppmuntret og utfordret.

– 39% internasjonale professorer
– Mulighet til å studere i utlandet i ett semester til 1 år, der du kan velge blant alle BSBs partneruniversitet omkring i hele verden.
– 4-ukers engelskspråklig praksis i Canada eller Irland
– Opp til 13 måneders internship ila 3 år.

Ta kontakt for mer info og hjelp til søknadsprosedyre. Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknads- og opptaksprosessen mm. Programmet støttes av Lånekassen, og koster ca. 8.000 euro pr år.

Ta gjerne en titt på denne videoen der du vil få svar på mange av dine spørsmål vedrørende Bachelorprogrammet. Du kan også sjekke denne videoen der en Bachelorstudent og en MBA student blir intervjuet om hvordan det er å være student ved BSB.

Søk nå for oppstart september 2021!
Inger Mørken inger@studieriutlandet.org Tlf: 924 72572
Andrea Skustad andrea@studieriutlandet.org Tlf: 928 01173

Masterprogram
Et populært utvalg finner du nedenfor, men BSB har også andre Masterprogram. Ta kontakt for mer info.

Master in Management. Se innhold her
2 årig program. Velg enten 100% engelsk, eller 100% fransk. Som den mest prestisjefylte graden i sitt slag i Frankrike, er dette programmet kjent for sine høye standarder og intens akademiske strenghet. La crème de la crème av doktorgradskvalifikasjoner.
De siste fire årene har BSB’s Master in Management blitt inkludert i The Financial Times «Top 100 Best Masters in Management» og fortsetter å få plass hvert år. Hvis du leter etter en dobbel grad, kan du kombinere dette toårige programmet med et av våre to masterprogrammer eller et av våre åtte Master of Science-grader.

MSC in Wine Management. Se innhold her
1-årig. 100% engelsk. Kan kombineres med Master in Management. School of Wine & Spirits Business, den første bygningen dedikert til undervisning, forskning og smaksprøver i verden. Denne Master of Science er et flaggskipsprogram opprettet av BSB i 2012, og siden den gang har det blitt lagt ned en enorm mengde arbeid for å gi det beste innholdet, fakultetet og undervisningen. Vårt helhetlige program lar studentene få ledelse og økonomiske ferdigheter i alkoholindustrien sammen med grundig teoretisk og praktisk kunnskap om et internasjonalt forretningsmiljø.

MSC in Luxury Management & innovation. Se innhold her
1- årig. 100% engelsk. Kan kombineres med Master in Management. Dette er et unikt utdannelsesprogram som forvandler studenter til ekspertledere i den globale luksusindustrien. Ved å bruke et rikt utvalg av moduler vil du forbedre din kunnskap, utvikling og anvendelse av kritiske tenkningsevner, samt øve på forhandlingsevner, problemløsingsteknikker og effektiv beslutningstaking.

Søk nå for oppstart september 2021!
Inger Mørken inger@studieriutlandet.org Tlf: 924 72572
Andrea Skustad andrea@studieriutlandet.org Tlf: 928 01173

Norsk nettside
Følg oss på Facebook
Instagram Studier i Utlandet

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: