HjemDrømmen om å studere...

Drømmen om å studere i USA!

Tekst og bilder: Study Outside Norway (SONOR)

Har du lenge drømt om å studere i USA, men har vært redd for kostandene ved studiene?

Study Outside Norway (SONOR) i samarbeid med våre utdanningspartnere har gjort noe med dette. Våre partnere har forpliktet seg til å tilrettelegge for stipender for våre norske søkere. Det betyr i mange tilfeller at studiekostnadene kuttes med over hundre tusen per skoleår, og flere hundre tusen over lengden på ditt studium.

Stipender på bachelorgradsnivå
Alle aktuelle stipender er på bachelorgradsnivå. Det finnes stipender på mastergradsnivå også, så registrer deg for gratis og uforpliktende veiledning om du ønsker å vite mer om dine stipendmuligheter.

Søknadskriterier for stipend
Det er ulike kriterier for de ulike stipendene, men generelt sett er stipendet knyttet opp mot selve opptaket. Dette betyr at i de fleste tilfeller vil du bli vurdert for stipend uavhengig av standardiserte tester. Noen skoler krever imidlertid tester for sine største stipender. Ta kontakt med en veileder i SONOR i dag for å kartlegge dine muligheter.

Søknadsfrist
Det er ingen fast søknadsfrist, men vi anbefaler alle søkere om å søke innen 1 mai.

Full oversikt
Få full oversikt over de aktuelle stipendene på denne siden.

Gratis kartlegging og søknadshjelp
SONORs veiledere er tilgjengelige for å hjelpe deg med å kartlegge hvilke studiesteder som passer for deg ut fra dine forutsetninger og interesser. Vi gir deg også gratis og uforpliktende søknadshjelp. Registrer deg i dag for gratis veiledning vedrørende studier i utlandet.

Study Outside Norway (SONOR)
Kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim
TLF: 73 80 97 30
Mail: info@sonor.no
www.sonor.no

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: