HjemDrømmen om utenlands...

Drømmen om utenlandsstudier gjort enklere!

Tekst og bilder: SONOR

Synes du det er vanskelig å finne svar på hva slags studiemuligheter du har i andre land? Hvilke karakterer skolene krever, og hvilke fag kreves det for å få et opptak? Når må jeg søke? Må jeg ta ulike tester? Hva slags stipender har skolen jeg ønsker å søke på?

Vi her i Study Outside Norway (SONOR) synes det er flott at du vurderer å studere i utlandet, og står klare til å hjelpe deg med å finne det studiestedet som passer for deg og hjelpe deg finne svar på slike spørsmål! Vi har lang erfaring med internasjonal utdanning, og hjelper deg gjerne gjennom hele søknadsprosessen. Veiledning fra SONOR er gratis og uforpliktende for deg som student.

Storbritannia, Australia, USA, Canada, Singapore, New Zealand og en rekke land i Sentral-Europa finnes det et enormt mangfold av studier, og i denne jungelen av valgmuligheter kan nettopp vi i SONOR være en stor ressurs for deg. Våre veiledere har til sammen over 30 års erfaring med internasjonal utdanning, og representerer skoler med over 3500 utdanningsmuligheter. Det er denne erfaringen, og dette overveldende mangfoldet av studiemuligheter som er din sikkerhet på veien fram mot videre utenlandsstudier.

Det er mange grunner til å få hjelp av SONOR, men dette er kanskje noen av de viktigste:

  • SONOR har lang erfaring med å hjelpe norske studenter. Vi forstår hva du står overfor etter selv å ha vært studenter i både inn- og utland!
  • SONOR jobber hardt for å sikre de beste stipendene tilgjengelige for sine studenter! Vi har blant annet et stort stipendprogram for våre amerikanske utdanningspartnere som du lese mer om her.
  • Vi kan hjelpe deg med å maksimere dine muligheter for et opptak. Vår kompetanse på skoler, utdanningssystem og krav for opptak kommer deg til gode.
  • Vi kan hjelpe deg med å kartlegge hele gradsutdanninger (bachelor, master og PhD), men også semester- eller årsstudier. Våre veiledere hjelper deg med kartleggingen av dine muligheter.
  • SONOR samarbeider med noen av verdens ledende universiteter. Se en oversikt over hvem vi samarbeider med på vår hjemmeside.
  • Vi har samarbeidspartnere som tilrettelegger for ulike studentopplevelser. Våre veiledere vil hjelpe deg med å kartlegge hva som passer for deg ut fra dine forutsetninger og dine framtidsvisjoner!
  • SONOR er fullstendig uforpliktende og gratis
  • SONOR har et stort nettverk av skoler i USA som tilrettelegger for store stipender for våre søkere!
  • Vi kan hjelpe deg med studier i USA, Canada Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og Sentral-Europa!
  • Det er nå du har sjansen til å realisere drømmen om studier i utlandet, så ikke la denne muligheten gå ifra deg!

Registrer deg for gratis veiledning her så vil en av våre veiledere vil i løpet av de kommende dagene ta kontakt med ytterligere informasjon. De er behjelpelige med å svare på alle spørsmål du måtte ha vedrørende studier i utlandet.

Du kan lese mer på www.sonor.no, og følge oss på TwitterInstagram og Facebook.

DO SOMETHING GREAT FOR YOUR COUNTRY. LEAVE!

Study Outside Norway (SONOR)
www.sonor.no
@: info@sonor.no
TLF: 73 80 97 30

Møt oss på kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim!

 

 Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: