HjemInternasjonale og pr...

Internasjonale og prestisjefylte studier i Madrid!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet & UEM

Drømmer du om å studere ved universiteter med stor internasjonal prestisje? Da vil Universidad Europea i Madrid være din døråpner.
Søk Nå!

Global Bachelor in International Relations.
Oppstart 18. september. Dette er et 4-årig Bachelor program. Undervisningsspråk er engelsk. Den globale bachelorgraden i internasjonale relasjoner tar sikte på å utdanne og trene kompetente, ansvarlige fagfolk og gjøre deg i stand til å analysere og forstå alle slags internasjonale relasjoner (sosial, politisk, økonomisk og sosiologisk). I studiet tilegner du deg også ferdigheter som konfliktløsninger og taktikk for å kunne bringe de involverte parter sammen og oppfordrer dem til samarbeid.

I det fjerde året skal studenten gjennomføre en studieperiode i utlandet. Du velger mellom Pace University, New York (USA), McGill (Canada), begge 6 måneders utveksling, eller tre måneder ved London School of Economics and Political Science.

I hele studietiden vil du jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap. Man vil også motta besøk fra personer som arbeider for FN, ulike ambassader, ledende frivillige organisasjoner mm. Les mer om innholdet i Bachelorgraden

Søk nå: inger@studieriutlandet.org

Global Bachelor in International Business
Oppstart 18. September. Dette er et 4-årig Bachelor program. Undervisningsspråk er engelsk. Bachelorstudiet i internasjonal virksomhet er utformet for å gi studentene en internasjonal tilnærming til bedriftsledelse i globale miljøer. Du vil få en grundig forståelse av funksjonene til multinasjonale selskaper, utvikle ferdigheter til å lede dem med en langsiktig strategisk tilnærming, være fleksibel og metodisk i etableringen av retningslinjer ved gjennomføring av tiltak slik det globale markedet krever. Studiet vil også gi deg kunnskap om verdens forskjellige GEO økonomiske scenarier. Denne bachelorgraden trener studentene til å bli fagfolk med sterk ledelse og lederegenskaper, helhetlig visjon om internasjonal forretningsadministrasjon, et internasjonalt perspektiv på næringslivet og stor evne til å drive forretninger.

I det fjerde året kan studenten velge å tilbringe 6 måneder på følgende Premium Universiteter, hvor du også skal jobbe: London School of Economics / Pace University New York / McGill University (Montreal, Canada). Du vil hele tiden jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap. Dine lærere vil være ledere for de store selskaper. UEM tilbyr et stort spekter av Internships, både i Spania og utenlands. Les mer om innholdet i Bachelorgraden

Send din søknad til: inger@studieriutlandet.org for opptak NÅ.

  • Kravene for opptak: Bestått studiespesialiserende vitnemål, engelsk test, personlighetstest og intervju via Skype.
  • Skolepenger: 14. 400 euro. Støttes av Lånekassen.

Norsk nettside: universitetmadrid.no
Universitetets nettside: Universidad Europea de Madrid
Følg oss på Facebook: Studier i Utlandet 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: