HjemDrømmer du om å bli ...

Drømmer du om å bli lege og studere i et varmere klima?

Tekst og bilder: SONOR Interstudies

Study Outside Norway (SONOR) har gleden av å presentere vår nyeste samarbeidsparter innen medisinstudier i Europa – University of Nicosia på Kypros. Her har du muligheten til å få en svært god utdanning innen medisin, få mye praktisk erfaring og samtidig nyte bølgebrus og palmesus.

Moderne undervisningsmetoder
University of Nicosia, Medical School er et av de ledende universitetene på Kypros, og er den største selvstendige utdanningsinstitusjonen på øya. Med undervisningsmetoder hentet fra vestlig utdanningssystemer og med en internasjonal filosofi holder University of Nicosia en høy standard. Universitetet er stolt av å ha moderne undervisning for studentene basert på den nyeste forskningen. Studentene nyter godt av universitetets bredde, og med kvalitetsprogrammer innen ernæring, fysioterapi og idrettslære, er det fokus på læring på tvers av miljøene.

Internasjonal utdanning
Som et av få universiteter i Europa, kan University of Nicosia skryte av at i løpet av studiet vil deres studenter få legelisens i USA, Storbritannia, EU og i Norge. Med en så allsidig utdanning kan du jobbe nesten hvor som helst i verden etter endte studier. De er også stolte av å være internasjonalt involvert i veldedige organisasjoner, og driver aktivt med sykdomsforebygging. Universitetet støtter også et barnehjem og hjelper HIV-positive barn i Kenya.

Mulighet for praksis i Storbritannia
Velger du å studere medisin ved University of Nicosia, har du muligheten din til å ta de to siste praksisårene dine ved Barnsley Hospital i Storbritannia. Da vil du få en virkelig allsidig utdannelse og, ikke minst, erfaring fra flere land. Dette synes mange er uvurderlig i senere arbeidsliv.

Opptakskrav
Opptaket baserer seg på bestått vitnemål fra vgs. med generell studiekompetanse. Universitetet krever at søkere skal ha biologi og to andre realfag (kjemi, fysikk eller matematikk). Søkere må minst ha 4,5 i snitt uten tilleggspoeng og 4,5 i relevante realfag. Alle kvalifiserte søkere vil bli invitert til et telefonintervju.

Ta kontakt med SONOR på info@sonor.no for mer informasjon om søknadsprosessen.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: