Drømmer du om studier i Syd-Europa?

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

Studèr i Madrid, Barcelona, Valencia, Milano, Roma, Toulouse, Dijon, Budapest, Hamburg eller på Kypros!

Studier i Utlandet. Hvem er vi? Hva kan vi tilby deg?
Nedenfor finner du en kort oversikt over noen av de studier og universitet/byer vi jobber med.

  • Arkitekt & Aeorospace ingeniør
  • Medisin, Tannlege, Psykologi, Fysioterapi & Sykepleie.
  • Økonomi, Finans, Business Management & Internasjonale Relasjoner.
  • Digital Kommunikasjon, Web design & Computer Science
  • Sports Management & Sports Science v/ Real Madrid Graduade School

Sjekk også denne videoen for å se noen av universiteter og studiesteder vi jobber med.

Arkitekt & Aeorospace ingeniør
Bli arkitekt uten toppkarakterer og omfattende opptaksprøver! Du har 3 flotte utdanningsinstitusjoner å velge blant

Universidad Europea i Madrid og CEU San Pablo Madrid. Dette programmet er universitetets flaggskip. Det er NAAB akkreditert. Studiet byr på et spennende miljø med banebrytende teknologi og med det siste innen avanserte dataprogrammer. Hver student har tilgang til spesifikke modellverksteder innen ulike fagområder. Du jobber mange timer på verkstedene, slik at du blir virkelig god i det du gjør.

CEU Cardinal Herrera i Valencia tilbyr et mer designrettet arkitektprogram.

Les mer om innhold i programmene på vår nettside
Ta også gjerne en titt på denne videoen.

Medisin og Tannlegestudier

Du kan lese mer om disse studiene på Studier i Utlandet sine nettsider:
Medisinstudier
Tannlegestudier

Du kan studere medisin og tannlege ved følgende universitet:

European University på Kypros EUC
Med topp moderne teknologi og «Simulation Hospital» og tannklinikk inne på selve campus tiltrekker EUC seg akademikere og studenter fra hele verden. EUC har også 2 Nobelprisvinnere v/School of Medicine, som fakultetsmedlemmer. Den siste så sent som i 2015. Sjekk denne videoen

Semmelweiss University i Budapest tilbyr også medisin og tannlegestudier på engelsk. Semmelweis har i alle år vært ett av Sentral-Europas mest prestisjetunge universiteter innen medisin og helsefaglig forskning. I mange år har Semmelweis drevet engelskspråklig undervisning i medisin og odontologi for internasjonale studenter, og har tiltrukket seg mange norske studenter. Meet Marie, Thomas, Ishpriya and their friends from Norway.

Medisinstudier v/Università Cattolica i Roma
Università Cattolica er internasjonalt anerkjent for sin School of Medisin & Kirurgi. Universitetet er kjent for sin “Excellence” i forskning.  Dette betyr blant annet at 43 fakultetsledere er oppført blant topp italiensk forskere. Ta gjerne en titt på denne videoen

Medisinstudiet ved UMCH | Universitätsmedizin Neumarkt Campus Hamburg.
UMCH er en gren av University of Medicine, Pharmaci, Science, and Technology of Targu Mures (UMFST) i Romania. Grunnlagt i 1945. UMCH lar deg studere medisin – uten karakterbaserte opptaksbegrensninger, uten ventetid Campusen ligger i Hamburg, en av de mest attraktive utdanningsstedene i Tyskland.

Tannlegestudiet v/CEU Universities San Pablo Madrid og Cardinal Herrera i Valencia.
Herrera i provinsen Valencia er det første private universitet som ble grunnlagt i provinsen for mer enn 50 år siden. Herrera har mottatt internasjonale studenter innenfor fagene Tannlege, veterinær og medisin i mange år. San Pablo ble grunnlagt i 1933 og er en institusjon blant universitet i den monumentale hovedstaten Madrid. Ta gjerne en titt på denne videoen.

Tannlegestudiet v/Universidad Europea i Madrid, Valencia & Alicante
Dette er blitt et svært populært universitet for norske studenter! Universidad Europea er det universitet i Spania med flest internasjonale program, og flest internasjonale studenter. Universitetet er nytt og moderne. Universidad Europea (Spania) tilbyr Odontologi både i Madrid, Valencia og Alicante.

Tannlegestudiet v/European University Cyprus.
European University Cyprus har toppmoderne teknologi, er svært anerkjente for sine studier innen medisin og helsefag, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden. European University Cyprus har et omdømme for excellence i undervisning, innovasjon og forskning. Undervisning på engelsk, alle 5 år.
Les mer her

Tannlegestudiet v/Semmelweis i Budapest
Ta kontakt for søknads- og opptaksprosess.

Psykologi, Fysioterapi & Sykepleie.

Du kan lese mer om disse studiene på Studier i Utlandet sine nettsider:
Psykologi
Fysioterapi & Sykepleie

Det Spanske Profesjonsstudiet i Psykologi Med profesjonsstudiet i psykologi fra Universidad Europea De Madrid (UEM) blir du autorisert psykologi i Spania. Denne tittelen gir også rett til lovregulert yrke som psykolog i Spania. De første norske søkerne har nå fått godkjent lisens som psykolog av Helsedirektoratet.

Psykologi v/Universita Cattolica I Milano. Italias største og mest populære internasjonale universitet. Psykologiprogrammet på engelsk fikk høyeste score – mer enn 95%- på hvor fornøyde studentene var med dette programmet.

Fysioterapi v/CEU San Pablo i Madrid. Det eneste universitet i Spania der du kan ta denne utdanningen på engelsk. Universitetet er en del av den største og mest tradisjonelle private utdanningsinstitusjonen i Spania, CEU, grunnlagt i 1933. Se denne videoen

Sykepleie v/CEU Cardinal Herrera i Valencia. Universitetet ligger i Vakre Valencia og har lange tradisjoner innenfor helsefag og internasjonale/norske studenter.

Økonomi, Finans, Business Management & Internasjonale Relasjoner.
Du kan lese mer om på Studier i Utlandet sine sider:
Økonomi & Finans
Business Management
Internasjonale Relasjoner
Innenfor disse fagområdene har vi mange tilbud.

Økonomi & Finans kan du studere v/Universita Cattolica, som har flere program innenfor dettet fagfeltet, v/Universidad Europea i Madrid og også ved European University Cyprus

Business Management kan du studere v/Toulouse Business School i Barcelona & Toulouse, v/Burgundy School of Business i Dijon & Lyon, v/Universidad Europea i Madrid & Valencia, v/European University Cyprus, og ikke minst ved Universita Cattolica i Milano. Ta gjerne en titt på denne videoen

Turisme & Event Management tilbys på turistøya Cyprus- som tidligere var en britisk republikk- v/European University og i den vakre kystbyen Valencia v/European University.

Internasjonale Relasjoner tilbys ved Universidad Europea i Madrid og v/Universita Cattolica i Milano.Vår nyvalgte ANSA president har denne bakgrunnen fra Universidad Europea i Madrid. Et spennende fagområde i en stadig mer internasjonalt og dessverre også konfliktfylt verden. Du vil kunne ha mulighet for internship ved spanske ambassader worldwide, og også utveksling til andre universitet som LSE, Mc. Gill, Pace NY m. flere. Ta en titt også på denne videoen.

Digital Kommunikasjon, Web design & Computer Science

European University på Cyprus er svært gode og tilbyr mange program innenfor disse fagområder
Universitetet er et av få universitetet der Microsoft har valgt å etablere et egent Microsoft laboratorium. EUC har også 2 Nobelprisvinnere som medlemmer i sitt fakultet. Les mer her på våre nettsider.

Sports Management & Sports Science v/ Real Madrid Graduade School

Universidad Europea i Madrid tilbyr nå 2 Offisielle Bachelorgraden, og 3 Masterprogram innenfor idrett i samarbeide med Real Madrid. Toppinntektsgeneratoren med verdens mest anerkjente merkevare innen idrett Idrett/sport har mer relevans hver dag og tiltrekker seg interesse fra stadig flere mennesker over hele verden. På et globalt nivå genererer Sports Management-industrien rundt 700 milliarder dollar hvert år – rundt 1% av verdens BNP. Denne industrien tilbyr enorme sysselsettingsmuligheter både i Europa og USA. Som student av denne graden, vil du få verktøy som ledere i sportsbransjen ser etter: universitetsutdanning av høy kvalitet, en bred forretningsvisjon, allsidighet og en internasjonal visjon.

Bachelor in Sports Management & Master in Sport Management
Bachelor in Physical Activities & Sport Sciences. Master in in Sport Training & Nutrition
Master in Sport Marketing
Les mer på våre nettsider Bachelorprogram
& Masterprogram

Kontakt Studier i utlandet for mer informasjon/hjelp til søknadsprosessen:
andrea@studieriutlandet.org /mobil: 92801173
inger@studieriutlandet.org /mobil: 92472572
https://studieriutlandet.org/