HjemDrømmer du om en job...

Drømmer du om en jobb i en av verdens største industrier?

Tekst og bilder: SoFI - School of Fashion Industry

På SoFI – School of Fashion Industry får du en kreativ og yrkesrettet utdanning på et halvt eller to år. Lær av de beste i bransjen; Hos oss får du en unik bred tilnærming innen alle aspekt, fra journalistikk til styling.

Som skole er vi opptatt av å være en levende og aktiv del av motemiljøet. Dette gir deg mulighet til å knytte viktige kontakter underveis i studietiden og bygge opp et solid nettverk.

Motedesign – Toårig utdanning i klesdesign og konstruksjon


Motedesign er en spennende yrkesrettet utdanning som vektlegger motedesignerens mange roller – fra kreativ til markedsorientert.

Programmet undervises av både designere og andre aktører som alle har sitt profesjonelle virke i motebransjen.

I utdanningen arbeider du hovedsakelig med design og konstruksjon av klær, men lærer i tillegg om produksjon, innkjøp og formidling for å sikre attraktivitet i arbeidsmarkedet. Andre skoleår fokuserer på selvstendig arbeid gjennom både portefølje og en minikolleksjon med offisiell visning. Se utdrag fra årets avgangskolleksjon, som hadde visning på Røverstaden i Oslo, her.

Les mer om utdanningen motedesign her.

Motekonsulent – Kompetanseheving på et halvt år heltid eller ett år deltid


Motekonsulent introduserer deg for moteindustriens mange spennende arbeidsområder. Utdanningen gir deg innføring i blant annet styling, trender, kommunikasjonsstrategi, bedriftsøkonomi og kjøpslovgiving.

Ønsker du å lære mer kan du søke deg direkte inn på andre semester i den toårige utdanningen Moteindustri.

Les mer om utdanningen motekonsulent her.

Moteindustri – Toårig utdanning med bred tilnærming til bransjen


Moteindustri er et unikt utdanningstilbud i Norge. I første skoleår blir du kjent med alle aspekt av motebransjen, og i andre skoleår får fordype deg i det feltet du finner mest interessant.

Blant områdene du blir kjent med er blant andre Styling, Mote og Markedsføring og Motejournalistikk og PR. Sentralt i utdanningen står oppbyggingen av egen portefølje, som vil være ditt viktigste redskap i jobbsøkerprosessen. I tillegg blir du introdusert for bransjen, får bygge nettverk og knytte viktige kontakter for fremtiden gjennom en lenger praksisperiode.

Les mer om utdanningen moteindustri her.

Vil du høre mer om mulighetene innen motebransjen?

Besøk oss på infomøte tirsdag 7. august eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Kontakt oss for mer informasjon;
www.sofi.no
telefon 24 14 97 50
post@sofi.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: