HjemEn unik mulighet til...

En unik mulighet til å møte elever før de skal velge fremtidig utdanning og karrierevei.

En av de viktigste oppgavene til LO Møre og Romsdal er å være godt representert og synlige på arenaer som opptar elever, studenter og arbeidstakere. De velger derfor å delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Ålesund hvert år.

Joakim Silkoset er faglig ungdomssekretær ved LO Møre og Romsdal og forteller at på messen møter de unge folk, i all hovedsak elever som snart skal velge sin karrierevei til arbeidslivet. Elevene sitter ofte med spørsmål om arbeidslivet og det finnes ingen med mer erfaring om Norsk arbeidsliv enn LO.

Vi snakker med elevene om hvilke muligheter dem har og hvordan et godt organisert arbeidsliv er. Deltagelse på utdanningsmessen gir oss muligheten til å rekruttere og demonstrere verdien av det å være medlem i LO. Vi får også muligheten til å gi dem informasjon om våre felles aktiviteter som vi tilbyr, alt fra kursing, konferanser og samlinger.

Videre forteller Joakim at de får en unik mulighet til å nå ut til elever på et tidspunkt da de skal ta en viktig avgjørelse om sin fremtidige utdanning og karrierevei. Det gir LO sjansen til å gi dem et godt innblikk i arbeidslivet og fagforeningsarbeid.

LO i Møre og Romsdal har gode tilbakemeldinger fra forbund og deltakere på utdanningsmessen. LO-familien i Møre og Romsdal er godt synlig for langt over tusen elever. Dette er alle personer som nå går utdanning og senere skal ut i arbeidslivet. Da er det veldig viktig at vi er godt synlig på slike arenaer sånn at disse personene får et godt førsteinntrykk med hva LO er og jobber for, og hva det vil si å være organisert.

Joakim Silkoset
Faglig ungdomssekretær ved LO Møre og Romsdal

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: