HjemEr det i høst du ska...

Er det i høst du skal følge drømmen?

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Ta en intensiv og praktisk utdanning ved Nordens største fotoskole – på ett semester heltid eller to semestre kveldstid – og få et kreativt tilskudd på CV’n!

Grunnutdanning i Fotografi er en kort og praktisk utdanning for deg som ønsker å lære de viktigste verktøyene for å kunne jobbe som fotograf, som ønsker et visuelt tilskudd i din karriere, eller som drømmer om å ta hobbyen ett skritt videre.

Med noen av Norges dyktigste fotografer som lærere og gjesteforelesere får du kunnskapen rett fra bransjen, og sikres alltid en oppdatert og markedsrelevant utdanning. Den prisvinnende reklame- og kunstfotografen Damian Heinisch, den tidligere bilderedaktøren og galleristen Laara Matsen, og den internasjonalt anerkjente norske motefotografen Julie Pike er blant noen av de faste foreleserne du møter i studieløpet.

I løpet av ett semester heltid, eller ett år deltid på kveldstid, lærer du å mestre kameraet med alle manuelle innstillinger, du lærer profesjonell lyssetting i studio og får praktiske ferdigheter i etterarbeid med programvare som Lightroom og Photoshop. I tillegg får du en god forståelse for bildekommunikasjon, du bygger opp din egen fotografiske portefølje og du får prøvd deg i ulike fotografiske sjangre gjennom praktiske workshops med spennende gjestefotografer.

Et utvalg bilder fra deltidsstudentene på Grunnutdanning i Fotografi. Fra venstre: Anders Utsigt // Anna Halldorsdottir // Nina Jonsson // Lene Moen Vik // Linn Waage // Susanne Tennfjord

Bilder Nordic regnes i dag som Nordens største fotoskole, og i løpet av studietiden vil du bygge viktig nettverk og bli godt kjent med klassekamerater med samme interesse som deg. Med personlig kodebrikke til skolens lokaler kan du benytte deg av fasilitetene døgnet rundt.

Blant våre tidligere studenter finner du karrierer fra motefotografi i New York til egne utstillinger og personlige studio med fotografering av barn, bryllup og portrett. Du kan lese intervju med noen av studentene som akkurat har tatt grunnutdanningen her.

For grunnutdanningen kreves ingen forkunnskaper, og vi opererer med løpende opptak – noe som betyr at du kan sikre din studieplass allerede i dag! Les mer om Grunnutdanning i Fotografi her.

Vil du høre mer om våre utdanninger? Besøk oss på infomøte 22. august eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Kontakt oss for mer informasjon;
www.bildernordic.no
telefon 24 14 66 80
post@bildernordic.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: