HjemExplorius ønsker vel...

Explorius ønsker velkommen til Insider Fair 22. september!

Tekst og bilder: Explorius

Drømmer du om å gå på skole i utlandet? Forestill deg et sted som du kan kalle hjemme, en skole full av nye venner, interessante fag og fritidsaktiviteter.

Et utvekslingsår vil gi deg muligheten til å se nye spennende steder, møte nye mennesker og vokse som person. Explorius tilbyr 14 spennende utvekslingsdestinasjoner!

Insider Fair
22. september kan du få innsideinformasjon om utveksling i USA, Australia, New Zealand, Canada, Storbritannia og Irland! Til Insider Fair kommer flere enn 20 representanter fra utenlandske skoler og skoledistrikter for å informere om utveksling på videregående skole. Her vil du få mulighet til å snakke med representantene, og bli kjent med din fremtidige

Messetilbud
Vi inkluderer en julereise til Hawaii for deg som reiser til USA, eller Soft Landing Camp for deg som reiser til Australia, New Zealand eller Canada ved messedeltakelse.* Meld deg på Insider Fair i dag.

*gjelder påmelding til programmet innen 01.10.18. Flybilletter til Hawaii er ikke inkludert

Dato: 23. September, 2018
Tid: 11:00 til 16:00
Sted: Nasjonalmuseet, Kristian Augusts gate 23

Insider Fair arrangeres av Explorius, og representanter fra kontoret vil være tilstede for å besvare dine spørsmål. Med oss har vi også tidligere utvekslingsstudenter som vil dele sine personlige erfaringer med deg.

Du vil få masse god informasjon og inspirasjon til å finne din drømmeskole. Det vil bli unike messetilbud, presentasjoner og muligheter for stipend!

Les mer om utveksling og våre destinasjoner på www.explorius.no

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

«Sunshine Beach State High School er en helt nydelig skole, både innvendig og utvendig. Skolen har en utrolig erfaring med utvekslingsstudenter, og de vet virkelig hvordan de kan hjelpe dem best mulig når det kommer til det faglige, det sosiale og det å erfare Australia! Både lærere og elever er glade, imøtekommende og hjelpsomme mennesker»
– Sofia, utvekslingsstudent i Australia, skoleåret 2017/18


 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: